Gietvloer houtlook

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer houtlook: uniek met warme uitstraling

Een gietvloer houtlook bestaat dat? Er is met gegoten vloeren die wij met een gemêleerd design aanbrengen van alles mogelijk. Het gaat bij het creëren om een bepaald design namelijk om de mengeling van kleurtinten. Een extra versterkend effect voor een gietvloer houtlook is te realiseren door voor een houtkleur te kiezen. Wat dat betreft is er enorm veel keuze uit houtkleurtinten. Bruin is dan uiteraard de eerste kleur waar u waarschijnlijk aan denkt, want dit is een natuurlijke houtkleur. Er zijn bij G-vloeren duizenden kleuren beschikbaar en houtkleuren in allerlei tinten maken daar onderdeel vanuit.

Gietvloer houtlook: natuurlijke houtkleur

Bruin als natuurlijke houtkleur is uiteraard niet de enige optie. Er zijn meer natuurlijke kleuren beschikbaar in ons kleurenpallet. Beige is bijvoorbeeld ook een prima optie om een gietvloer houtlook in aan te brengen. Dat geldt eveneens voor beige met eveneens weer keuze uit diverse tinten. Bijvoorbeeld off beige, white beige en pearl beige. Een bruine tintvariant is brown white, maar ook cappuccino is als natuurlijk ogende houtkleur te gebruiken voor een gietvloer houtlook. Bekijk hier op uw gemak alvast een aantal inspirerende houtkleuren voor uw gietvloer in houtlook.

Warme en comfortabele vloer

Een gietvloer houtlook heeft als voordeel al een natuurlijke uitstraling te hebben. Dat zorgt direct al voor een unieke aanblik, maar eveneens voor een warme en knusse uitstraling. De vloer zelf is warm te noemen omdat deze de omgevingstemperatuur als het ware overneemt. Extra warmte realiseren wij graag voor u door de optie aan te bieden de gietvloer houtlook met vloerverwarming aan te brengen. Dat zorgt altijd voor warme voeten in huis en maakt radiatoren in uw woonkamer overbodig. Hierdoor ontstaat er een woonkamer met een gietvloer houtlook die in optimale eenheid voorziet. Er is als sprake van een mooi ruimtelijk effect, maar met vloerverwarming als hoofdverwarming wordt dat extra versterkt. Het comfort is overigens eveneens optimaal. Dat heeft met de elasticiteit van kunsthars in de vorm van polyurethaan te maken. Zo loopt u in een soepele tred over deze vloer die over lichtverende eigenschappen beschikt.

Moderne gietvloer houtlook voor praktisch gemak

Een gietvloer houtlook is origineel met een natuurlijk design, maar is qua uitstraling en praktisch gemak vooral modern. Het is toch prettig om een onderhoudsvrije vloer in huis te hebben die aan de hoogste standaarden voldoet. Bijvoorbeeld als het om de hygiëne gaat net als om de beperkte tijdsbesteding aan de reiniging ervan. Overigens is de gietvloer houtlook vanuit de woonkamer ook door te leggen naar de keuken. Onze gietvloeren zijn namelijk voor toepassing in vrijwel de hele woning geschikt. Dus ook in de slaapkamers net als in de hal en zelfs in de badkamer. Verder is het ook mogelijk om onze gietvloer met een houten vloer te combineren. Bijvoorbeeld als u in de woonkamer een houten vloer heeft, maar deze niet door wilt laten lopen in de keuken. Een gietvloer houtlook is dan in de keuken aan te brengen en past perfect bij de woonkamervloer. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten