Gietvloer Inspiratie

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Inspiratie opdoen bij G-vloeren

Wilt u inspiratie opdoen om uw keuze voor een gietvloer te bepalen? Via het menu-item ‘Creëer uw eigen vloer’ kunt u alvast bekijken welke kleuren er tegenwoordig allemaal mogelijk zijn. Met 100% alifatische gietvloeren haalt u zelf een product in huis dat in duizenden kleuren en tinten is aan te brengen. U kunt ook een goede indruk krijgen van de mogelijkheden door onze portfolio te bekijken. Daarin staan zowel projecten van particulieren als projecten die wij voor ondernemers hebben gerealiseerd. Maar echte inspiratie doet u op door de producten in ‘levende lijve’ te zien, te voelen en te bekijken met natuurlijk daglicht. En dus is het zaak om ook eens onze showroom in Amsterdam te bezoeken zodat u alle producten van dichtbij kunt benaderen. Zelfs als u een speciaal product voor ogen heeft, kunnen wij u eventueel in contact brengen met één van onze klanten die al een gietvloer van G-vloeren heeft liggen.

Inspiratie opdoen voor de woning

Particulieren en woningbezitters die op zoek zijn naar een hoogwaardige vloerafwerking, kiezen steeds vaker voor een kunststof gietvloer die zowel onderhoudsvriendelijk als duurzaam is. Speciale design gietvloeren zorgen ervoor dat u de vloer geheel kunt afstemmen op uw interieur. Deze zijn in duizenden kleurvarianten aan te brengen inclusief diverse soorten coatings. Om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle producten, hebben wij in onze showroom de meest trendy producten tentoongesteld. Daar kunt u onze design gietvloeren van dichtbij bekijken en meer informatie inwinnen over de specifieke eigenschappen van deze designproducten. Ook kunt u bij ons de exacte prijs bepalen en kunnen wij u gelijk inlichten over de manier van aanbrengen, onze garantievoorwaarden en dergelijke. Wilt u inspiratie opdoen voor uw woning, bezoek onze showroom en kom veel meer te weten over kleuren, grondstoffen, coatings en onze manier van werken.

Inspiratie voor winkels of de bedrijfsomgeving

Doorgaans heeft u zich als ondernemer of winkelier al behoorlijk voorbereid rondom het bepalen van de uiteindelijk keuze voor uw gietvloer. Misschien heeft u ook al bij collega’s rondgekeken die al een gietvloer hebben liggen. Het komt maar zelden voor dat wij ondernemers spreken die geheel ‘blanco’ hun keuze laten afhangen van de informatie die wij geven. Toch is het zaak om ook als ondernemer de uiteindelijke kwaliteit en kleur van de vloerafwerking niet alleen te laten afhangen van promotiemateriaal die een gietvloerbedrijf u aanbiedt. Ga in elk geval naar de showroom van de desbetreffende leverancier en laat u voorlichten over alle facetten die bij uw keuze een rol spelen. Zo kunt u de beste afweging maken tussen prijs, kwaliteit, garantievoorwaarden en krijgt u veel beter inzicht in de professionaliteit en ervaring van het gietvloerapplicatiebedrijf.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten