Gietvloer landelijk

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer landelijk: natuurlijk bij G-vloeren

Bij een interieur dat in een landelijke stijl is ingericht, hoort uiteraard een bijpassende vloer. Een gietvloer landelijk is natuurlijk te realiseren door G-vloeren. Het bijzondere van een gietvloer landelijk is dat deze een natuurlijke look heeft. Daarom past deze vloer ook prima bij een interieur met natuurlijke materialen, zoals meubels van hout. Bij de keuze voor een gietvloer met een landelijke uitstraling is de kleur van groot belang. Een van de populaire opties is bijvoorbeeld een lichte kleurschakering in een aardetint. Het is eveneens mogelijk om voor een gemêleerd design te kiezen.

Gietvloer landelijk in natuurlijke kleuren

Het landelijke karakter van een gietvloer uit zich vooral in de kleurtint. Natuurlijke kleuren als grijs en taupe zijn bijvoorbeeld ideaal. Het is echter eveneens mogelijk om in een landelijk ingericht interieur met lichte kleuren voor een opvallende kleur te kiezen. Bijvoorbeeld voor een gietvloer landelijk in groen. Er zijn allerlei groentinten om een keuze uit te maken en groen komt overal voor in de natuur. Daarom benadrukt deze kleur en andere natuurlijke kleurtinten het landelijke karakter van uw interieur.

Karakteristiek, warm en sfeervol

Een van de kenmerken van een landelijke gietvloer is dat deze karakteristiek is, warm aandoet en sfeervol is. Een gietvloer landelijk is daarom onder meer geschikt voor toepassing in een woonboerderij met houten balken aan het plafond. Of in een dijkwoning met schuifdeuren met uitzicht op de dijk. Ook in een modern nieuwbouwhuis met landelijk interieur past een gietvloer in eenzelfde stijl perfect. De landelijke woonstijl heeft van zichzelf uiteraard kenmerken met natuurlijke materialen. Binnen deze woonstijl zijn echter ook allerlei variaties mogelijk. Bijvoorbeeld met boomstamtafels, rotan meubels met een schapenvacht erop en materialen in het interieur als katoen, linnen, wol en riet. Daar sluit onze gietvloer in landelijke stijl prachtig op aan.

Gemêleerd design

Het is uiteraard afhankelijk van uw eigen voorkeuren en van het interieur in welke uitvoering u de gietvloer landelijk wenst. Een effen kleur is een mooie basis, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om voor een gemêleerd design te kiezen. Er zijn wat dat betreft met een gemêleerd design verschillende looks te creëren. Bijvoorbeeld met een betondesign dat een prachtige basis vormt in een interieur met natuurlijke materialen. Ook een marmerlook behoort tot de mogelijkheden net als een houtlook. Het gemêleerde design is bovendien in een combinatie van de meest uiteenlopende kleurtinten verkrijgbaar. Wij stellen voor u dan ook graag een gietvloer landelijk op maat samen.

Gietvloer landelijk samengesteld op maat

Bij de keuze voor de stijl en uitvoering van een gietvloer landelijk is maatwerk van groot belang. Onze expert denkt daarin met u mee en legt u graag allerlei opties voor om tot de beste keuze te komen. Op basis van de samenstelling van uw landelijke inrichting en kleurtoepassing is het belangrijk om de vloer daar als het ware in te zien. Zo is er pas echt een goede voorstelling van het eindresultaat te maken. Kom daarom langs in onze gietvloer showroom die op afspraak te bezoeken is, zodat wij alle tijd maken voor een adviesgesprek.

FAQ

Welke kleuren zijn geschikt voor een gietvloer in landelijke stijl?

Er zijn meerdere soorten kleuren geschikt om een gietvloer landelijk in uit te voeren. de natuurlijke kleuren zijn wel het populairst, zoals een beige tint als zandkleur. Ook taupe is geschikt als kleur voor een landelijke gietvloer. Terracotta past er ook goed bij, maar is wel wat meer gewaagd. Grijs is minder landelijk, maar wel ideaal als neutrale kleur om in een landelijk interieur de gietvloer mee uit te voeren. Verder is een gietvloer landelijk in wit uit te voeren en daar passen alle materialen en kleuren bij.

Welk soort meubels passen het beste bij een landelijke gietvloer?

Meubels van natuurlijke materialen, zoals hout en rotan passen uitstekend bij een gietvloer die landelijk is uitgevoerd. Een rotan stoel met bekleding van linnen staat bijvoorbeeld prachtig in combinatie met een beige of witte gietvloer. Overigens past een lederen bankstel perfect bij een gietvloer in landelijke stijl en de kleur van het bankstel heeft weer invloed op de sfeer en uitstraling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bank in een specifieke kleur als eyecatcher neer te zetten. Het landelijke interieur is verder te versterken door ook gebruik te maken van woonaccessoires van bijvoorbeeld met rieten manden.

Hoe kan ik de landelijke gietvloer het beste onderhouden?

De landelijke gietvloer is simpel te onderhouden. Stofzuigen en dweilen met een lichtvochtige doek is meer dan voldoen om uw vloer mooi te houden. Het is bovendien gemakkelijk om deze vloer schoon te maken, omdat de eigenschappen ervoor zorgen dat vuil en stof worden afgestoten. Heeft u geknoeid met drinken, dan is het aan te raden om een droge doek te pakken die het vocht opneemt. Daarna is de aangedane plek nog even met een lichtvochtige doek schoon te maken, want anders blijft het plakkerig als het bijvoorbeeld frisdrank betreft.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten