Gietvloer marmerlook

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer marmerlook: omdat deze vloer zo mooi is

Een gietvloer marmerlook spreekt in huis, maar ook in een stijlvol kantoor tot de verbeelding. Dat komt omdat marmer als natuursteen als het ware leeft. Dat is dan ook terug te zien in een gietvloer met marmerlook. Naast dat deze vloer zo mooi is, betreft het eveneens een praktische vloer. Veel praktischer zelfs als echt natuursteen. Dat heeft met de samenstelling van het kunsthars en de onderlagen en toplaag te maken. U haalt hiermee een vloer naar binnen die naadloos en strak is net als hygiënisch en schoonmaakvriendelijk.

Gietvloer marmerlook: woontrend die zich settelt

De gietvloeren van G-vloeren vormen een stevig fundament in de woonbranche. Dat heeft onder meer met de kwaliteit en de vele opties te maken. De gietvloer met marmerlook is daarin naar voren gekomen als een woontrend die zich settelt. Dat is uiteraard mooi meegenomen, want onze gietvloer marmerlook voelt zich in elk huis thuis. Marmer heeft als natuursteen een hoge status. Het is niet voor niets dat riante villa’s in het verleden vaak een marmervloer kregen. Dat komt natuurlijk door het effect van weelde en luxe. Het is echter zo dat de eisen in deze tijd op een andere manier vorm hebben gekregen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de beleving van warmte en comfort. Dat is precies wat onze gietvloer marmerlook wel te bieden heeft.

Zo ontstaat het marmereffect

Het is haast artistiek te noemen als u het resultaat van het aanbrengen van een gietvloer in marmerlook aanschouwt. Het is ook eigenlijk een kunstwerk dat op de vloer komt te liggen en altijd prachtig is om naar te kijken. Het marmereffect ontstaat niet vanzelf, want dat is het werk van ons applicatieteam. Nadat voor de plaatsing van de polyurethaan gietvloer de primerlaag en schraplaag eronder zijn aangebracht, is het marmereffect te realiseren. Dat gebeurt door vermenging van tinten en het is dan de kunst dit proces op het juiste moment te stoppen. Uiteraard gaat G-vloeren daarbij uit van uw wensen ten aanzien van de marmerlook. Daarom nodigen wij u ook uit om op dat moment aanwezig te zijn. Dan krijgt u precies de gietvloer marmerlook die u wenst.

Marmerlook in allerlei kleuren

Het is uiteraard mogelijk om de marmerlook bij een gietvloer zo dicht mogelijk bij de realiteit te houden. In dat geval is het aan te raden om bij de kleurkeuze uit te gaan van de originele kleur van natuursteen. Het gaat hier dan ook om natuurlijke kleuren. Dat is wel het mooist, maar het is eveneens mogelijk om de gietvloer marmerlook in een andere kleur naar keuze te laten uitvoeren. Het is maar net wat uw smaak is en hoe de kleuren in uw interieur zijn samengesteld. Dat is nog wel een tip, want het is natuurlijk ideaal als de kleur van de gietvloer in marmerlook daarop aansluit. Dan ontstaat er meer eenheid en een sfeervol geheel in uw huis. Voor meer informatie over onze marmerlook gietvloeren is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Kosten van een marmerlook gietvloer

De kosten een marmerlook gietvloer drukken zich uit in een prijs per m2. Het oppervlak is een bepalende factor, maar er zijn ook nog andere aspecten die daarbij een rol spelen. De prijs van een gietvloer met marmerlook hangen bijvoorbeeld af van de voorbereidende werkzaamheden. Het aantal arbeidsuren hangt daarmee samen net als de grootte van het oppervlak en de benodigde hoeveelheid materiaal. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de afwerking en uitvoering. Deze maatwerkaspecten nemen wij mee in de berekening van de kosten van een marmerlook gietvloer. Dit geldt eveneens ten aanzien van het specifieke ontwerp als het gaat om een combinatie van kleurvariaties.

  • Oppervlak (m2 prijs)
  • Voorbereidende werkzaamheden
  • Materiaal
  • Arbeidsuren
  • Kleurcombinatie en variatie
  • Specifieke wensen

Toepassingen marmerlook gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer met marmerlook? Een vloer met de uitstraling en het design van marmer staat perfect in allerlei woonstijlen en in gebouwen met een exclusief karkater. Het is vooral de luxe look die bepalend is voor de keuze van een marmerlook gietvloer in huis of in een bedrijfsgebouw, zoals een kantoor. Dit geldt overigens ook voor toepassing in een winkel of een praktijkruimte om het onderscheid in uitstraling te maken. Daar komt bij dat onze marmerlook gietvloeren perfect zijn om in allerlei omstandigheden gemak en comfort te bieden.

  • Woningen
  • Kantoren
  • Winkels
  • Praktijkruimte

Marmerlook gietvloer van G-vloeren

Waarom kiezen voor een marmerlook gietvloer van G-vloeren? Omdat wij de expert zijn in gietvloeren met marmerlook en de beste kwaliteit leveren. Bovendien staan wij bekend om de inzet van onze expertise, waarbij wij met onze deskundigheid met u meedenken. Dat is belangrijk, want onze specialist gietvloer marmerlook vertaalt uw wensen tot een exclusief ontwerp. Daarbij zorgt onze vakkundige applicatieteam voor een perfecte uitvoering om tot een eindresultaat te komen, zoals u voor ogen had.

FAQ

Wat is een gietvloer met marmerlook?

Een gietvloer met marmerlook is een duurzame, praktische en stijlvolle vloer die geschikt is voor woningen en bedrijfspanden. Het is een naadvrije vloer die modern comfort combineert met praktische voordelen, zoals het onderhoudsarme karakter. Er zijn verschillende soorten gietvloeren die het mogelijk maken een marmerlook te creëren, zoals een PU gietvloer en een cementgebonden gietvloer.

Hoe ontstaat de marmerlook?

Bij het aanbrengen van een gietvloer op basis van kunsthars ontstaat de marmerlook door te tinten te mengen tot het natuursteeneffect ontstaat. Dit is met allerlei soorten kleuren mogelijk naast de authentieke kleur van marmer. Bij cementgebonden gietvloeren komt het marmereffect eveneens tijdens het proces van aanbrengen tot stand. Onze applicatiespecialisten zijn zeer ervaren in het realiseren van bijzondere effecten in het design en creëren een natuurgetrouwe marmerlook in uw gietvloer.

Hoelang duurt het aanbrengen van een gietvloer met marmerlook?

Het duurt meerdere dagen voordat de PU gietvloer in gebruik is te nemen. Eerst komt er een primer op de ondergrond terecht, waarbij de ondervloer overigens strak en vlak moet zijn. Daarna volgt de volgende laag als schraplaag om daarna de werkelijke gietvloer uit te gieten over de vloer, waarbij de marmerlook ontstaat. Om de prachtige vloer jarenlang mooi te houden, vindt er een afwerking met een toplaag plaats. Het aanbrengen van een PU gietvloer met marmerlook neemt vier tot vijf werkdagen in beslag.

Hoe moet ik een gietvloer met marmerlook onderhouden?

Dat is heel makkelijk, want onze gietvloeren met marmerlook zijn naadvrij, vloeistofdicht en vuilafstotend. U hoeft dan ook alleen maar te stofzuigen of naar voorkeur stof te verwijderen met een stofwisser. Wilt u de vloer nat reinigen, dan raden wij aan om daar een gietvloerreiniger voor te gebruiken en in ieder geval nooit met een agressief schoonmaakmiddel de gietvloer met marmerlook schoon te maken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten