Gietvloer metallic

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer metallic is dé blikvanger in het interieur. Wat dat betreft is een metallic gietvloer haast als een kunstzinnige en creatieve uiting te zien. Als u in uw interieur echt eens iets anders wilt en voor een lange tijd dan is een gietvloer metallic daarvoor een perfecte keuze. Met een lange tijd bedoelen wij dat onze gietvloeren  jarenlang meegaan en het is natuurlijk niet de bedoeling dat u er snel op uitgekeken raakt.

Wat is een gietvloer metallic?

Een gietvloer metallic kenmerkt zich door een glimmende look die te vergelijking is met de combinatie van de uitstraling van aluminium, koperreflectie en effect van patina brons. De gietvloer zelf bestaat uit een aantal lagen die na elkaar worden aangebracht, waarbij elke laag een droogtijd heeft. Het metaalachtige effect komt voort uit het gebruik van extra hulpstoffen die verantwoordelijk zijn voor de textuur en glans. Metallic kleuren zijn uiteraard bijzonder origineel en u haalt met een metallic gietvloer dan ook een waar pronkstuk in huis. Bij binnenkomst valt het oog er dan ook gelijk op en dat is uiteraard de bedoeling als u voor een metallic gietvloer kiest.

Bijzonder metallic-effect

Een gietvloer metallic kent een bijzonder effect en levert een schittering op waarbij er als het ware sprake is van het spelen met licht. De metaalachtige look is indrukwekkend om te zien en levert ook nog eens het effect van dieptewerking op. Het voordeel van een PU gietvloer uitgevoerd in metallic is dat deze een strakke look heeft met speelse en levendige accenten. Het bijzondere metallic-effect van een gietvloer past overigens perfect bij allerlei woonstijlen en interieurs.

Metallic gietvloer passend bij allerlei woonstijlen

Er is niet eens een specifieke woonstijl nodig om de keuze op een metallic gietvloer te laten vallen. Het is namelijk een vloer die overal bij past en zeker ook omdat er allerlei kleuren zijn om uit te kiezen. Het is bovendien zo dat een gietvloer metallic in allerlei soorten interieurs een eyecatcher is. Vanzelfsprekend doemt bij deze uitvoering vaak de gedachte op aan een authentiek industrieel interieur. Uiteraard past een gietvloer metallic bij uitstek in een industrieel ingerichte woonkamer of in een industrieel ingericht kantoor. Daar is geen twijfel over mogelijk. De diversiteit aan kleuren maakt het ook mogelijk om het metallic-effect op de vloer te laten shinen in een landelijke inrichting of in een strak en minimalistisch ingericht interieur. Nog een voordeel is dat de metallic look prima te combineren is met meubilair van allerlei soorten materialen, zoals hout, stof, leer, glas en staal.

Gietvloer metallic: metaalkleuren

Er zijn verschillende metaalkleuren om een gietvloer metallic mee te laten uitvoeren. De roestkleur is bijvoorbeeld heel populair, maar ook zilver, goud en koper zijn kleuren waar bij metallic gietvloeren veel vraag naar is. Het is eveneens mogelijk om voor een meer rustig ogende metaalkleur te kiezen die fraai speelt met lichtinval, zoals taupe of messing. Wilt u inspiratie opdoen of advies krijgen van een expert in metallic gietvloeren? Bel of stuur gerust een email naar G-vloeren. Wij staan voor u klaar.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten