Gietvloer nieuwbouw ervaring

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer nieuwbouw ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan bij de keuze voor een vloer geven concreet inzicht in verschillende situaties. Hoe zit het bijvoorbeeld met de gietvloer nieuwbouw ervaringen met betrekking tot de oplevering? Of wat is de ervaring met een gietvloer na het betrekken van de nieuwe woning? Als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning overweegt is het in elk geval prettig om te weten wat u mag verwachten.

Gietvloer nieuwbouw ervaringen algemeen

Er zijn een aantal ervaringen die in het algemeen van toepassing zijn op de combinatie van gietvloer en nieuwbouw. De meeste mensen die naar een nieuwbouwwoning gaan verhuizen vinden het vaak lastig om de ideale vloer te kiezen. De ervaring leert dat niet alleen het design en de uitstraling net als de kleur van groot belang is, maar ook het praktische gemak en de levensduur. Wat dat betreft is de algemene ervaring met gietvloeren voor nieuwbouw voor wat betreft al deze facetten positief te noemen.

Waarom een gietvloer voor  nieuwbouw?

De ervaring leert dat er meerdere redenen zijn waarom de keuze voor een gietvloer in een nieuwbouwwoning wordt gemaakt. Een belangrijke reden is bijvoorbeeld de moderne looks, want dit type vloer is naadloos en heeft daardoor een strak en tegelijkertijd ruimtelijk effect. Daarbij komt dat onder meer PU gietvloeren in alle kleuren te plaatsen zijn, van indrukwekkend wit tot stoer zwart en van lichtgroen tot antraciet. Indien gewenst is het design aan te passen naar een betonlook als dat beter bij de stijl in uw interieur past. Een gietvloer die geheel naar wens door ons wordt samengesteld, laat u bovendien vanaf het eerste moment echt thuis voelen in uw nieuwbouwwoning.

Ultiem wooncomfort op een gietvloer in nieuwbouw

Een andere reden waarom mensen graag bij nieuwbouw voor een gietvloer kiezen, is dat er sprake is van uitzicht op ultiem wooncomfort. Het is aangenaam om met blote voeten op een gietvloer te lopen, waarbij de vloer zacht en warm aanvoelt. Of zelfs nog wat warmer als er vloerverwarming onder ligt. Bovendien is er qua ultiem wooncomfort ook wat te zeggen over de beperkte tijdsbesteding om een gietvloer schoon te maken en te houden. Stof en vuil op de vloer zijn simpel op te ruimen en de vloer is ook nog eens vloeistofdicht. Deze combinatie maakt een gietvloer zelfs voor de keuken in uw nieuwbouwwoning geschikt.

Lange levensduur

De ervaring met het plaatsen van gietvloeren in nieuwbouw leert eveneens dat mensen het prettig vinden dat er sprake is van een lange levensduur. Gietvloeren zijn slijtvast en gaan jaren mee. Het is dus niet zo dat u na een paar jaar alweer naar een andere vloer hoeft uit te kijken.

Persoonlijke ervaringen gietvloer nieuwbouw

Er zijn natuurlijk ook persoonlijke ervaringen met gietvloeren voor nieuwbouw die u laten kennismaken met de vele voordelen. De meeste mensen oriënteren zich dan ook uitgebreid alvorens definitief de keuze te maken. Wij vertellen u graag meer over de ervaringen die u mag verwachten bij de keuze voor een gietvloer in nieuwbouw. Neem gerust contact met ons op en ook als uw huis nog gebouwd moet worden.

Contactgegevens

T: 020 – 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten