Gietvloer over plavuizen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer over plavuizen: de oude vloer kan blijven liggen

Bent u zoek naar een nieuwe vloer ter vervanging van een huidige plavuizen vloer? Een gietvloer over plavuizen is een uitstekende keuze. Daarbij profiteert u direct van het voordeel dat u de bestaande vloer niet hoeft uit te breken. Een gietvloer is over plavuizen aan te brengen. Dat komt omdat onze gietvloeren maar heel dun zijn. Hierdoor hoeft u ook niet te denken aan bijvoorbeeld het afkorten van deuren. Bovendien leidt het aanbrengen van een gietvloer over plavuizen tot een modern en hedendaagse vloer die comfortabel en warm is.

Gietvloer over plavuizen: van voegen naar naadloze eenheid

Plavuizen hebben als kenmerk dat op het hele oppervlak onderbrekingen te zien zijn. Dat komt uiteraard door de voeg zelfs als deze maar minimaal is. Een gietvloer over plavuizen kent geen enkele onderbreking. Dat betekent dat uw woonkamer, keuken, hal of slaapkamer er als een naadloze eenheid komt uit te zien. Helemaal van deze tijd en uitvoerbaar in de kleur die u wenst. Het is in meerdere situaties denkbaar dat u een gietvloer over plavuizen wilt laten aanbrengen. Bijvoorbeeld omdat u een huis heeft gekocht, waarin oude plavuizen aan vervlogen tijden doen denken. Of omdat u in uw eigen huis al jaren een plavuizen vloer heeft liggen die nu toch echt aan vervanging toe is.

Werkzaamheden ter voorbereiding

Bij het aanbrengen van een gietvloer over plavuizen geldt dat er enkele voorbereidende werkzaamheden van toepassing zijn. Het is van groot belang dat het oppervlak helemaal vlak is voordat wij de gietvloer erop aanbrengen. Indien er sprake is van niveauverschil dan lossen wij dat eerst op. Verder is er sprake van het opruwen van de plavuizen en zorgen wij voor egalisatie van de vloer. Een van de standaardhandelingen is het aanbrengen van een primer om een perfecte hechting te bewerkstelligen. Daarna volgt er voor het aanbrengen van de gietvloer over plavuizen eerst nog een schraplaag. De afwerking is tot slot pas compleet bij het plaatsen van de toplaag die beschermende eigenschappen heeft.

Diverse soorten gietvloeren over plavuizen aan te brengen

Ons assortiment met gietvloeren komt op verschillende manieren tegemoet als vloer over plavuizen. Dat komt omdat wij niet alleen polyurethaan gietvloeren beschikbaar hebben, maar bijvoorbeeld ook woonbeton. Er is daarbij niet alleen een verschil in uitstraling te onderscheiden, maar eveneens in de te gebruiken materialen. Zo is woonbeton over plavuizen als een cementgebonden gietvloer te zien. Een PU gietvloer over plavuizen bestaat uit een kunsthars gegoten vloer. Weet u al welk type vloer u ter vervangen van plavuizen wenst? Wij zijn uiteraard graag bereid om u alles over de verschillende opties te vertellen.

Rijk kleurenaanbod

Het is bij de keuze voor een gietvloer over plavuizen mogelijk om met designkleuren rekening te houden. Bijvoorbeeld door een kleur met een warme look te kiezen of een witte gietvloer die natuurlijk een supermodern karakter heeft. Het rijke kleurenaanbod is zo divers dat er altijd een favoriete kleurtint is te kiezen. Of voor twee kleurtinten om een effect met een gemêleerd design te creëren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten