Gietvloer rood

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Rode gietvloer: knallend of subtiel

Wilt u een gietvloer in een kleur die echt opvalt? Een rode gietvloer is daar een typisch voorbeeld van. Rood is een kleur die eruit knalt en direct de aandacht trekt. Dat is niet alleen het geval bij een rode gietvloer, maar ook bij andere zaken. Denk maar aan rode kleding of aan een rode auto die altijd opvalt tussen de rest. Zo geldt dat ook voor een knalrode stoel in je interieur. Een gietvloer in rood is gedurfd en gewaagd. Toch is het ook mogelijk om wat meer subtiel te zijn. Bijvoorbeeld door een gietvloer in een lichtrode of warmrode tint te nemen. De kleur knalt er dan net even minder hard uit. G-vloeren biedt u uit allerlei rode tinten de keuze.

Gietvloer in RAL roodtinten

Als het om kleuren gaat, biedt G-vloeren uit alle denkbare RAL-kleuren al een keuze. RAL roodtinten variëren van heel lichtrood tot zelfs haast roze aan toe en tot knalrood. Daartussen zijn ook nog andere roodtinten te onderscheiden. Denk daarbij maar een rode gietvloer met kleurcode 3028. Dat is een zuiver rode kleur. Zo staat RAL 3033voor parelmoerlichtrood en 3000 voor vuurrood. Het is ook mogelijk om een rode gietvloer een warme look te geven door bijvoorbeeld voor wijnrood te kiezen. Of door voor een unieke gietvloer in een zwartrode tint te kiezen. Naast RAL-kleuren zijn rode gietvloeren eveneens verkrijgbaar op basis van NCS kleuren en van roodtinten van Sikkens.

Rode gietvloer in uw interieur

Bij de keuze voor een rode gietvloer in het interieur is er doorgaans sprake van de toepassing in één ruimte. Bijvoorbeeld door een gietvloer in rood aan te laten brengen in de woonkamer of in de keuken. Of in een woonkamer met open keuken. De overige ruimten zijn dan uiteraard van een gietvloer in een andere kleur te voorzien. Het is ook mogelijk om de woonkamer en keuken neutraal te houden, maar in de badkamer te knallen. Een rode gietvloer in de badkamer maakt natuurlijk echt het onderscheid. Zo is het ook een idee om een rode gietvloer in uw slaapkamer te laten aanbrengen. Bij roodtinten in het interieur is het belangrijk om rekening te houden met de toepassing van andere kleuren en materialen. Wit staat er mooi bij en voorziet in een moderne look. Hout en roestvrij staal passen eveneens perfect bij rood om een industrieel eigentijds interieur te creëren.

Gietvloer in rood voor zakelijke toepassing

Gietvloeren in rood zijn niet voorbehouden aan toepassing in woningen. Het is juist een kleuruitvoering die eveneens perfect is in de bedrijfsmatige sector. Bijvoorbeeld in een kantoorpand om op de ene verdieping voor rood te kiezen en op de andere verdieping voor een andere kleur. Rood is ook ideaal om als onderdeel van een meerkleurige gietvloer als kleur toe te passen. Felle roodtinten zijn opvallend en bijvoorbeeld perfect om in magazijnen grenzen aan te geven of om als waarschuwingssignaal te dienen. Er zijn voor particulieren en voor bedrijven allerlei opties om een rode gietvloer naar wens samen te stellen. Neem maar contact op met G-vloeren voor meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten