Gietvloer slaapkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De meest duurzame gietvloeren voor uw slaapkamer

U wilt uw slaapkamer opknappen en voorzien van een hoogwaardige vloerafwerking die onderhoudsvriendelijk, slijtvast en warm aanvoelt? Misschien wilt u wel alle slaapkamers én de woonkamer, badkamer en keuken tegelijkertijd van een afwerking voorzien? Bij G-vloeren BV bent u op het juiste adres voor speciale design gietvloeren die in één werkgang worden aangebracht over alle vloeren in uw woning. Onze gietvloeren zijn binnen 48 uur en soms al binnen 24 uur functioneel beloopbaar. U heeft keuze uit duizenden kleuren en structuren en allerlei fraaie ‘betonlook’ grijstinten. Voor slaapkamers zijn uiteraard ook gietvloeren in warme tinten aan te bevelen, u kunt geheel op maat een kleur uitkiezen die past bij uw eigen interieur. Onze alifatische polyurethaan slaapkamervloeren worden geleverd op basis van zowel RAL- als Sikkenskleuren.

De slaapkamervloer van uw dromen

U kiest een gietvloer voor uw slaapkamer natuurlijk op basis van een aantal overwegingen. Naast de m2 prijs en de basistint is het ook van belang om over de te gebruiken coating na te denken. Een volledig waterdichte coating in uw slaapkamer heeft zo z’n voordelen, vooral als de aangrenzende badkamer dezelfde tint krijgt. Coatings voor slaapkamers kunnen dekkend of een mate van transparantie bezitten en kunnen ook worden uitgevoerd met speciale antislip deeltjes. Dit bevordert de ruwheid en daardoor de veiligheid van de slaapkamervloer. De slaapkamer van uw dromen heeft niet alleen een fraaie vloerafwerking maar natuurlijk ook vloerverwarming nodig en ook daarvoor zijn gietvloeren bij uitstek geschikt. Omdat de uiteindelijke afwerklaag bijzonder dun is, straalt de vloer makkelijk de opgebouwde warmte uit en hoeft er weinig aan aangrenzende deuren of drempels worden gedaan, het vloerpakket wordt niet substantieel verdikt.

Waarom kiezen voor een gietvloer in uw slaapkamer

U wilt in uw slaapkamer van een welverdiende nachtrust genieten, maar ook van een mooi en praktisch slaapkamerinterieur. Als u dan bij het begin begint dan is de keuze voor een bepaald soort vloer belangrijk om er optimaal profijt van te hebben. Een gietvloer voor uw slaapkamer overtreft wat dat betreft uw dromen. Deze vloer komt naadloos in uw slaapkamer te liggen in een kleur naar wens (mono kleur of duo kleur). Gietvloeren zijn voor de slaapkamer om meerdere redenen een perfecte keuze. Er zijn namelijk vuil- en stofafstotende kenmerken van toepassing met antiallergische eigenschappen. Stapt u met blote voeten uit bed dan zorgt de gietvloer in de slaapkamer ervoor dat u een aangenaam gevoel ervaart. Zo zijn er nog veel meer voordelen bij een gietvloer in de slaapkamer.

  • Naadloos van wand tot wand
  • In iedere kleur aan te brengen (af te stemmen op uw interieur)
  • Vuilafstotend, stofvrij en antiallergische eigenschappen
  • Aangenaam gevoel en comfort
  • Vloeistofdicht en duurzaam

Kosten gietvloer slaapkamer

De kosten van een gietvloer in uw slaapkamer hangen af van het oppervlak. Laat u de gietvloer ook in andere ruimtes van uw woning aanbrengen? In dat geval kijken wij naar het totaaloppervlak en berekenen wij de prijs per m2 zo gunstig mogelijk. De kosten hangen ook af van het soort gietvloer, want naast polyurethaan gietvloeren voor slaapkamers is het ook mogelijk om voor woonbeton te kiezen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gietvloer in uw slaapkamer of neem contact op voor advies of informatie.

G-vloeren uw gietvloer specialist voor uw slaapkamer

G-vloeren heeft meer dan 35 jaar ervaring als specialist in gietvloeren voor onder meer slaapkamers. Het aantal vloeren dat wij hebben gelegd, is inmiddels niet meer op de handen van onze medewerkers te tellen. U krijgt vanuit onze expertise een deskundig advies met keuze uit een groot aanbod van gietvloeren voor slaapkamers. De service van ons familiebedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en dat merkt u in ieder contact.

Cementgebonden gietvloeren voor uw slaapkamervloer

Naast extreem dunne PU-gietvloeren in duizenden kleuren en structuren, kunt u bij G-vloeren ook kiezen uit een breed palet prachtige woonbetonvloeren. Woonbeton is een cementgebonden afwerking die in minimale lagen van 10-20 mm wordt aangebracht. Woonbeton heeft bij uitstek een natuurlijk karakter en voelt warm aan. Het kan in diverse kleuren worden aangebracht en wordt afgewerkt met een waterwerende sealing. Het verschil tussen woonbeton en reguliere gietvloeren heeft betrekking op de toegepaste dikte van de afwerking en het toegepaste hoofdcomponent. Bij polyurethaan gietvloeren is het de gebruikte kunststof die de vloer zijn karakteristieke eigenschappen geeft, bij woonbeton is het de mengverhouding van cement, mineralen, zand (en in mindere mate ook gebruikte kunststof) die bepalend zijn voor de intrinsieke eigenschappen van de vloer. Woonbeton in uw slaapkamer heeft zeker een andere ‘look and feel’ dan kunststof gietvloeren.

Uw slaapkamervloer op maat samenstellen? G-vloeren beschikt over een ruime showroom die altijd open staat voor een kopje koffie! Bel voor een afspraak tijdens kantooruren naar 020 – 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten