Gietvloer steentjes

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De combinatie gietvloer steentjes maakt het mogelijk om een vloer voor uiteenlopende doeleinden te realiseren. Bijvoorbeeld een gietvloer met steentjes om in huis een prachtige siergrindvloer neer te leggen. Of in een uitvoering van een troffelvloer als sterke vloer voor de industriële sector. Grind of kleine steentjes zijn ideaal om als ruwe toeslagstof te mixen met een bindmiddel. Er ontstaat afhankelijk van de uitvoering een vloer met een uniek karakter en levendige uitstraling. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, waarbij de samenstelling en korreldikte het uiteindelijke type gietvloer met steentjes bepalen.

Gietvloer steentjes: sierlijke grindvloer

Een grindvloer is een typisch voorbeeld van gietvloer steentjes die toe te passen is in interieurs van onder meer woningen en kantoren. Een gietvloer met kleine steentjes is bijvoorbeeld als steentapijt te realiseren. Er ontstaat door de combinatie van bindmiddel met hele kleine grindkorreltjes een grindvloer. De dikte van de steentjes is variabel, want er zijn fijne en kleine steentjes om in de gietvloer te verwerken, maar ook dikkere korrels. De verfijndheid en elegantie van de uitstraling van een gietvloer met steentjes is onder meer afhankelijk van de korrelgrootte. Daarbij zijn er verschillende opties voor de afwerking, zoals een open of gesloten structuur. G-vloeren raadt gietvloer steentjes met gesloten structuur aan in verband met het onderhoudsvriendelijke karakter.

Gietvloer steentjes: ijzersterke troffelvloer

Een troffelvloer is een andere variant van gietvloer steentjes en staat ook wel bekend als een mortelvloer. Het is een vloer die uit een mix bestaat van fijngemalen grindkorrels of kwarts en kunsthars op basis van epoxy. Deze unieke samenstelling vormt de basis voor een ijzersterke gietvloer met steentjes. Het is een ander type vloer dan een sierlijke grindvloer en dat geldt eveneens voor de toepassing. Epoxy staat als kunsthars bekend als perfect bestanddeel voor industriële toepassing. De toevoeging aan de gietvloer steentjes naast epoxy bestaat uit extra coating. Hierdoor ontstaat het ijzersterke karakter waar de troffelvloer bekend om staat.

Voordelen gietvloer met steentjes

Een gietvloer met kleine steentjes biedt vele voordelen. Naast de esthetische fraaie uitstraling is er sprake van een onderhoudsvriendelijke karakter bij de uitvoering met gesloten structuur. Het voordeel is ook dat er minder snel vuil op te zien is. Bovendien zijn er allerlei kleuren mogelijk als het gaat om de gietvloer steentjes. Dat betekent dat er altijd afstemming is te realiseren met bedrijfskleuren of met aanwezige kleuren in het interieur van uw woning. Elke denkbare kleur gietvloer steentjes is door ons leverbaar. Bovendien is de gietvloer met steentjes niet alleen onderhoudsarm, maar ook zeer slijtvast. Verder geldt dat deze vloerafwerking voor vrijwel elke ondervloer geschikt is.

Ideale combinatie met vloerverwarming

Een gietvloer met steentjes is met vloerverwarming aan te brengen. Deze combinatie verhoogt het wooncomfort aanzienlijk. Het rendement is optimaal met dank aan de uitstekende geleiding van de warmte. Bovendien is vloerverwarming met een van de gietvloeren met steentjes als hoofdverwarming in te zetten. Dat geeft de kamer waarin de gietvloer met vloerverwarming ligt een extra ruimtelijk effect mee. De radiatoren aan de wand zijn dan namelijk te verwijderen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten