Gietvloer toilet

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer toilet: vloeistofdicht en hygiënisch

Het toilet is een ruimte, waarin hygiëne van groot belang is. Daar is bij de keuze voor een geschikte vloer rekening mee te houden. Een gietvloer in het toilet is een bijzonder hygiënische oplossing. Bovendien is deze vloer waterdicht. Tegels vormen een vloersysteem met voegen, maar een gietvloer in het toilet is geheel naadloos. Daarom verdient een gietvloer ook de voorkeur boven tegels. In voegen kan zich namelijk vuil ophopen en dat is minder hygiënisch. Liggen er op dit moment tegels in dan is onze gietvloer daar gemakkelijk over aan te brengen.

Gietvloer in het toilet: strakke look

In een moderne woning krijgen alle ruimtes vaak de nodige aandacht als het om de inrichting en styling gaat. Het toilet wordt daarbij niet vergeten, want ook dat is een ruimte waar allerlei interieuropties voor beschikbaar zijn. Een gietvloer in het toilet zorgt voor een strakke look. Dat is mede weer te danken aan het naadloze oppervlak en strakke afwerking. De meeste mensen die een gietvloer in het toilet laten plaatsen, hebben deze vloer ook elders in huis. Bijvoorbeeld in de hal, woonkamer, slaapkamer of keuken. Het is dan gemakkelijk om de keuze voor een gietvloer in het toilet te maken. Bovendien krijgt het hele interieur van een moderne woning op deze manier eenheid in uitstraling.

Gemakkelijk schoon te houden

Een groot voordeel van een gietvloer in het toilet is dat deze vloer gemakkelijk schoon te houden is. Waterspetters van de fontein op de vloer zijn snel te drogen. Vuil dat onder schoenzolen wegkomt, is snel te verwijderen. Een gietvloer heeft namelijk niet alleen als kenmerk waterdicht te zijn, maar ook over vuilafstotende eigenschappen te beschikken. Dat is voor in de wc-ruimte natuurlijk de perfecte combinatie van kenmerken voor een praktische en hygiënische vloer. Het schoonmaken van deze toiletvloer kan met de stofzuiger en met een natte reiniging plaatsvinden.

Extra ruimtelijk effect met gietvloer in toilet

De toiletruimte is vaak niet heel groot. De ruimte is echter wel groter te doen lijken met de keuze voor een gietvloer in het toilet. Het aaneengesloten oppervlak zorgt daar al voor, maar er is nog een tip om het ruimtelijk effect extra kracht bij te zetten. Dat is door voor een gietvloer in een lichte kleur te kiezen. Dat laat het toilet veel ruimer lijken. Kiest u voor een donkere uitvoering dan is het ruimtelijk effect beperkt tot het naadloze oppervlak. In dat geval lijkt het toilet dan ook vaak wat kleiner.

Gietvloer en toilet in de badkamer

De badkamer is dikwijls voorzien van een extra toilet. In dat kader is het handig om te weten dat onze gietvloeren voor badkamers geschikt zijn. Het is immers een vloer die waterdicht is uit te voeren. Qua hygiëne en praktisch gemak van de schoonmaak geldt hetzelfde voor een gietvloer in de badkamer als in het toilet. Bovendien is de badkamer met toilet op een bijzondere manier een stijlvolle look te geven met een gietvloer. Neem vooral contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten