Gietvloer woonkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer woonkamer: tijdloos en strak design

Er zijn veel vloeren die qua design na verloop van tijd weer uit de mode zijn. Dat is bij een gietvloer in de woonkamer niet het geval. Dit is namelijk een vloer die over een tijdloos design beschikt. Tijdloos omdat het strakke en naadloze karakter niet alleen nu in zijn, maar voor altijd in een moderne look voorzien. Bovendien past een gietvloer in de woonkamer bij allerlei materialen en is deze te combineren met allerlei interieurstijlen. Dat is ook een reden dat deze vloer populair is om te leggen in nieuwbouw, maar zeker ook in bestaande woningen. Ontdek hier alle mogelijkheden en voordelen van gietvloeren in woonkamers.

Keuze uit duizenden kleuren

Een gietvloer in uw woonkamer is uit te kiezen in een kleur naar keuze. Dat betekent ook echt een kleur naar keuze, want er zijn duizenden kleuren beschikbaar. Uiteraard zijn er een aantal kleuren die populair zijn, variërend van grijstinten tot wittinten. Dat neemt niet weg dat de vloer bijvoorbeeld ook in rood, groen, blauw, oker, beige of welke kleur dan ook is uit te voeren. Wilt u een idee krijgen van de verschillende kleuren? Bekijk dan de gietvloer kleurenkaart om inspiratie voor uw eigen woonkamer op te doen.

Hygiënische eenheid

Onze gietvloer voor de woonkamer vormt in uw huis een hygiënische eenheid. Dat is te danken aan de naadloze uitvoering, waardoor er een vloer ontstaat die één geheel vormt. U ziet geen naden of andere kieren, want die zijn er niet. Dat maakt de vloer hygiënisch, want doorgaans verstoppen vuil en stof zich in de vloernaden. De schoonmaak is eveneens gemakkelijker uit te voeren op een vloer die als hygiënische eenheid te bestempelen is. Vooral omdat onze gietvloeren vuilafstotend en vloeistofdicht zijn. De eenheid van de vloer in uw woonkamer zorgt voor een harmonieuze look.

Op en top comfortabel

Onze PU gietvloeren zijn op en top comfortabel te noemen. Dat komt door de typische eigenschappen van de kunsthars, zoals de elasticiteit en het vermogen warmte uit de omgeving aan te nemen en uit te stralen. Het comfortniveau is daarom ook bijzonder hoog te noemen. Daarbij is naar keuze in een moeite door de gietvloer met vloerverwarming in uw woonkamer te realiseren. De vloerverwarming is als hoofdverwarming in te stellen, zodat u geen radiatoren meer in zicht hoeft te hebben. Het spreekt voor zich dat de eenheid en het ruimtelijke effect een extra dimensie krijgen.

Slijtvast en duurzaam

Het tijdloze karakter komt niet alleen tot uiting in het design dat blijvend mooi is. Het tijdloze karakter heeft namelijk eveneens betrekking op de lange levensduur. U hoeft jarenlang niet meer naar een andere vloer te kijken. Een gietvloer in uw woonkamer gaat zolang mee als u wenst. Daarbij is het alleen aan te raden om bijvoorbeeld na een jaar of acht de toplaag opnieuw door ons te laten aanbrengen. De vloer is weliswaar slijtvast, maar na vele jaren van gebruik treden er uiteraard wel gebruikssporen op. Verfraai uw woonkamer met een gietvloer en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten