Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer forum

G-vloeren - Uw gietvloer forum voor alle vragen over gietvloertechniek

Heeft u vragen over een gietvloer? Bij G-vloeren geven wij graag persoonlijk advies over de mogelijke uitstraling, eigenschappen en mogelijkheden van onze gietvloeren. Onze website wordt wekelijks bezocht door mensen die op zoek zijn naar een specialist. Nee, wij zijn strikt formeel niet onafhankelijk, uiteindelijk hebben we ook iets te verkopen. Maar dat houdt ons niet tegen om uw vragen duidelijk en ‘to the point’ te beantwoorden. Onze website is uw forum. Stel uw vragen via info@g-vloeren.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 - 846 36 94.

Ons gietvloerforum bestaat uit een groep technische specialisten die met mensen discussiëren over bepaalde gietvloertechnisch onderwerpen. Binnen ons forum zijn de laatste jaren een groot aantal specifieke vragen de revue gepasseerd. Hieronder vindt u de drie meest gestelde vragen over gietvloeren die dit jaar via ons forum werden gesteld:

Forum vraag 1: Kan ik een gietvloer ook over een houten ondergrond aanleggen, een vloer bestaand uit underlayment of andere houten delen?

Ons forum antwoord:

“Houten ondergronden zijn over het algemeen niet stabiel genoeg voor de aanleg van een gietvloer. Hout ‘werkt’, ook als het afgedekt wordt met een ander type vloer. Bij renovatie van woningen is het soms mogelijk om over de houten delen een zwaluwstaart-betonvloer aan te leggen zodat u toch over een stabiele ondergrond beschikt. Toch kleven hier nog steeds risico’s aan. Ons advies, gewoon niet aan beginnen”.

Forum vraag 2: Ik wil dezelfde kleur wandafwerking en gietvloer bestellen, kan dat?

Ons forum antwoord:

“Bij G-vloeren kunt u de kleur van uw gietvloer helemaal op maat samenstellen. Daardoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld muurverf of andere wandafwerkingen helemaal op de kleur van de vloer af te stemmen. U kunt aan de hand van een RAL of Sikkens kleur van de vloerafwerking precies bepalen welke kleur u voor de wand nodig heeft. Belangrijk is wel dat u voor de wandafwerking dan ook over een RAL- of Sikkens kleur beschikt, anders wordt het moeilijk vergelijken”.

Forum vraag 3: Hoe komt het dat gietvloerbedrijven geen langdurige garantie kunnen geven op de kwaliteit of slijtvastheid van de vloer, behalve dan misschien de kleurstabiliteit?

Ons forum antwoord:

“Gietvloeren zijn afwerkingen die door onzorgvuldig of foutief gebruik toch kunnen beschadigen. Denk aan zware meubels, scherpe voorwerpen of ingelopen grinddeeltjes. Het is onmogelijk voor een gietvloerbedrijf om daarmee rekening te houden, zeker ook als het gietvloerbedrijf zelf totaal geen controle heeft over de manier waarop de vloer wordt gebruikt.”

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike