Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  G-vloeren levert ESD gietvloer bij Mastervolt

  Projectomschrijving Mastervolt

  Mastervolt is een internationaal opererende onderneming die allerlei energiesystemen overal ter wereld levert, ook op plekken waar men niet op een conventionele manier elektriciteit kan opwekken of ontvangen. Innovatie, vooral op het gebied van groene energievoorziening en elektrische voortstuwing betekent voor Mastervolt de toekomst. Vanuit de hoofdvestiging van Mastervolt Benelux BV in Amsterdam worden allerlei dealers van over de hele wereld aangestuurd. Vanuit de organisatie kreeg G-vloeren de vraag om circa 600 m2 ESD (Electro Static Discharge) vloer aan te leggen. Na inventarisatie van de ondergrond door onze technici is ons applicatieteam aan het werk gegaan.

  Productomschrijving ESD-gietvloer

  ESD-vloeren behoren tot een bijzondere soort binnen het segment epoxyvloeren dat G-vloeren door heel Nederland levert en appliceert. ESD-vloeren zijn bij uitstek geschikt voor ruimten waar statische elektriciteit een probleem kan zijn. Ontlading van statische elektriciteit via mensen naar machines kan deze apparatuur of belangrijke electronische componenten beschadigen of zelfs compleet stilleggen. Bij Mastervolt hebben ze dit risico geïnventariseerd en al snel werd besloten om hier iets aan te doen. De ESD-gietvloer is uit meerdere lagen opgebouwd. Het belangrijkste aandachtspunt bij een ESD-vloer is het maken van goed werkende afvoerpunten in de vloer waardoor de lading die opgebouwd wordt in de vloer netjes wordt afgevoerd. Door koolstofhoudende deeltjes in de vloer mee te nemen kan de lading zich snel naar deze punten verplaatsen.

  Uitvoering ESD-gietvloer Mastervolt

  ESD-vloeren aanleggen is een expertise die G-vloeren in de laatste 15 jaar heeft opgebouwd. Belangrijk bij het aanleggen van epoxy vloeren in het algemeen is dat veilig wordt gewerkt. Het mengen van componenten op de werkvloer vraagt goede beschermende kleding en veiligheidsmaatregelen tijdens de uitvoering. Als thermohardende kunsthars is epoxy een middel waar zorgvuldig mee om moet worden gegaan. De voordelen van dit type kunststof vloer zijn de enorme sterkte, slijtvastheid en weerbaarheid tegen verontreinigingen. Na het aanbrengen van een goede primer kan de gietvloer worden aangebracht. Met een vlakspaan wordt een dikte aangebracht van circa 1,5 tot 3 mm. De substantie heeft een zelfnivellerende werking en kan kleine hoogteverschillen makkelijk compenseren.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike