Gietvloer applicatie

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer applicatie: zorgvuldigheid en kwaliteit

Gietvloer applicatie is een zorgvuldig proces om laag voor laag met de grootste precisie aan te brengen. Het is vakwerk omdat tijdens het gieten van de gietvloer het niet mogelijk is het proces te onderbreken. Gietvloer applicatie met de garantie op een perfect resultaat is daarom alleen weggelegd voor ervaren medewerkers. G-vloeren heeft de beschikking over een applicatieteam dat uit praktijkexperts bestaat. Dat is te zien aan de kwaliteit van het vakwerk dat wij afleveren en aan de tevredenheid van onze klanten.

Gietvloer applicatie: gereedschappen en materiaal

Bij gietvloer applicatie zijn er verschillende gereedschappen en materialen waar ons applicatieteam gebruik van maakt. Het afplakken van de ruimte vormt een van de nauwkeurige werkzaamheden. Dat voorkomt dat er kunsthars op plekken komt, waar dat niet moet, zoals op muren of op aanwezige plinten. Het mengen van de twee componenten is een belangrijke taak. Hiervoor maakt ons team voor gietvloer applicatie gebruik van een mengstaaf/mixer. Het mengen van de twee componenten is eveneens een klus waarbij nauwkeurig werken van belang is. Voor de uitvoering van gietvloer applicatie zijn er gereedschappen beschikbaar in de vorm van vlakspanen, kwasten en rollers.

Gietvloer applicatie: de uitvoering

De gietvloer applicatie in uitvoering omvat een proces dat begint bij de voorbereiding, zoals het bewerken van de ondervloer indien nodig. Bekijk hier meer informatie over gietvloeren en de uitvoering. Het aanbrengen van een hechtingslaag wordt gevolgd door een schraplaag. Pas daarna komt de echte gietvloer erop met een topcoating als beschermende en afsluitende laag. De applicatie van de gietvloer is dus de derde stap in het proces exclusief eventuele herstelwerkzaamheden aan de ondergrond. Ons applicatieteam giet de gemixte twee componenten uit over de vloer om de vloeibare substantie met een vlakspaan strak en glad te trekken. Het spreekt voor zich dat het een ware kunst is om de twee gemixte componenten geheel strak en vlak op de vloer te trekken. Daar is gewoon de nodige vakkennis en ervaring voor nodig. Dat geldt overigens ook voor het aanbrengen van de primer, schraplaag en topcoating.

Oplevering van de gietvloer

Het totale proces van gietvloer applicatie neemt vier tot vijf dagen in beslag. G-vloeren start met de werkzaamheden op maandag. Een week later op maandag vindt vervolgens de oplevering plaats. Dan bekijken wij samen met u het resultaat en is het uiteraard belangrijk dat u de gietvloer goed bekijkt. Daar is de oplevering na de gietvloer applicatie namelijk voor bedoeld. Als alles naar wens is, zijn wij net zo tevreden als u dat bent. Bovendien gaat op dat moment de garantieperiode voor onze gietvloeren in.

Expert in advies en uitvoering

G-vloeren is de expert als het gaat om gietvloer applicatie. Dat is echter niet het enige, want wij zijn natuurlijk ook specialist als het gaat om het geven van advies over de samenstelling. Zo zijn wij dus expert in advies en uitvoering als het om gietvloeren gaat. G-vloeren zet deze expertise zowel in voor particulieren als bedrijven en organisaties. Neem contact met ons als u vertrouwen heeft in onze expertise in advies en gietvloer applicatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten