Gietvloer combineren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer combineren met andere vloeren behoort tot de mogelijkheden met aansluiting op verschillende materialen. Heeft u bijvoorbeeld een houten vloer in de woonkamer, maar wilt u in de open keuken een gietvloer dan is dat mogelijk. Wij zorgen bij een gietvloer combineren met andere vloeren dat deze gelijkvloers in elkaar overlopen. Daarmee is er sprake van een vloeiende overgang die bijzonder mooi en stijlvol is. Bekijk hieronder de verschillende opties van een gietvloer combineren met hout, pvc, tegels en marmer.

Gietvloer combineren met hout

Een houten vloer in combinatie met een gietvloer is in allerlei ruimtes mogelijk. Bijvoorbeeld door de gietvloer te combineren met hout in een riante woonkamer. Of door in de hal een gietvloer aan te brengen net als in de keuken met in de woonkamer een houten vloer. Zo is het ook mogelijk om in een loft of in een slaapkamer en-suite een gietvloer met een houten vloer te combineren. De gietvloer is naadloos en de overgang is vloeiend, zodat er een extra originele en stijlvolle look ontstaat. Houd er wel rekening mee dat naarmate het gietvloeroppervlak toeneemt de prijs per m2 zakt. Daarom is het te overwegen om na te gaan in welke ruimtes u graag een gietvloer ziet liggen.

Gietvloer combinatie met pvc vloer

Misschien twijfelt u wel tussen een gietvloer en pvc. Dan is het goed om te weten dat een gietvloer prima te combineren is met pvc. Deze twee vloeren gaan op een prachtige manier met elkaar samen. Bijvoorbeeld door in een open keuken voor een grijze gietvloer te kiezen met een gelijkvloerse overgang naar pvc in visgraat in de woonkamer. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Dat geldt eveneens voor het laten plaatsen van een gietvloer in de woonkamer, keuken en slaapkamers en de kleinere ruimtes als de hal en overloop van pvc te voorzien.

Gietvloer met tegels combineren

Een gietvloer combineren met tegels komt vaak voor. Bijvoorbeeld dat er in de badkamer een tegelvloer ligt en op de overloop en in de slaapkamers een gietvloer. Zo komt het ook voor dat een gietvloer combineren met tegels plaatsvindt in de living. In de ruimte is er dan sprake van twee verschillende soorten vloeren. Zo is het uiteraard ook mogelijk om een gietvloer te combineren met marmer.

Kleur bij de combinatie van vloeren

Het is bij de keuze voor een combinatie van een gietvloer met een andere vloer wel belangrijk om naar de kleurstelling te kijken. Het is voor het oog van belang dat verschillende kleuren bij elkaar passen. Daarbij is er keuze voor een kleur gietvloer die overeenkomt met de kleur van de andere vloer. Het is echter ook een optie om voor een kleurcontrast te kiezen dat een origineel effect geeft. Een gietvloer past overigens in allerlei soorten kleuren bij bijvoorbeeld een houten vloer. Uiteraard laten wij u in onze showroom graag de verschillende opties zien als het om het combineren van een gietvloer met andere vloeren. Neem daarom direct contact op om een afspraak te maken met G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten