Gietvloer expertise

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV – Gietvloerexpertise voor woning, winkel, kantoor of werkplaats

U hoort het vaker, bij ons moet u zijn, wij weten hoe het moet! En als het even kan wordt deze reclame in hoofdletters gepresenteerd. Maar hoe bepaalt u of een gietvloerbedrijf genoeg expertise en ervaring heeft om de klus te klaren en goede kwaliteit te garanderen? Kortom, wat moet een gietvloerbedrijf weten om als specialist te boek te staan? Hieronder een overzicht wat wat G-vloeren BV onder expertise verstaat, te beginnen bij de juiste productkennis.

Expertise op het gebied van toegepaste kunststof gietvloerproducten

Weten wat er in een kunststof vloerproduct zit, kan veel problemen voorkomen. Vooral de kwaliteit van de toegepaste hulpstoffen en de kwaliteit van de harder (het component dat altijd moet worden toegevoegd om de uiteindelijke gietmassa te creëeren) is van belang. Inferieure gietvloeren drogen te snel uit waardoor er gelijk krimpscheurtjes ontstaan. De juiste omgevingscondities tijdens de uitvoering zijn ook van groot belang om een gietvloer correct te laten drogen. Expertise en kennis van de toegepaste producten is van doorslaggevend belang om de kwaliteit van een gietvloer te kunnen waarborgen. Dat luistert soms nauw.

Gietvloer expertise op het gebied van veiligheid, toegepaste techniek en uitvoeringsmethoden

Het toepassen van egaliserende schraplagen, het correct machinaal schuren van een betonvloer, een coating op de juiste wijze appliceren, het inzetten van goede meetapparatuur om de vochtigheidsgraad van de ondergrond te bepalen, het hoort allemaal standaard tot de expertise van het professionele gietvloerapplicatiebedrijf. Een uitvoeringsmethode ontstaat veelal vanuit langdurige ervaring met een product of techniek en dus kan daar alleen in hoge uitzondering van worden afgeweken. Ook de eisen die vanuit de Arbowet aan ons worden gesteld, bepalen mede hoe zorgvuldig wij te werk moeten gaan.

Gietvloer expertise wat betreft kleurgebruik en toegepaste pigmenten

Misschien heeft u inmiddels gelezen dat in gietvloeren kleurpigmenten worden gebruikt. Deze kunnen zeer vuilafstotend gemaakt worden in de fabriek waardoor de kans op verontreinigingen of de indringing van vuil minimaal wordt. Dit type alifatische gietvloergrondstoffen bepaalt in hoge mate de kleurstabiliteit van uw vloer. Enige expertise over de gebruikte pigmenten is van substantieel belang om een kwalitatieve gietvloer te realiseren.

Als u de expertise van een gietvloerapplicateur goed wilt beoordelen, vraag dan altijd naar een aantal referenties. G-vloeren BV kan voor alle typen gietvloeren die wij appliceren geheel vrijblijvend referenties voor u verzorgen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten