Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  Gietvloer Inspiratie

  Inspiratie opdoen bij G-vloeren

  Wilt u inspiratie opdoen om uw keuze voor een gietvloer te bepalen? Via het menu-item 'Creëer uw eigen vloer' kunt u alvast bekijken welke kleuren er tegenwoordig allemaal mogelijk zijn. Met 100% alifatische gietvloeren haalt u zelf een product in huis dat in duizenden kleuren en tinten is aan te brengen. U kunt ook een goede indruk krijgen van de mogelijkheden door onze portfolio te bekijken. Daarin staan zowel projecten van particulieren als projecten die wij voor ondernemers hebben gerealiseerd. Maar echte inspiratie doet u op door de producten in 'levende lijve' te zien, te voelen en te bekijken met natuurlijk daglicht. En dus is het zaak om ook eens onze showroom in Amsterdam te bezoeken zodat u alle producten van dichtbij kunt benaderen. Zelfs als u een speciaal product voor ogen heeft, kunnen wij u eventueel in contact brengen met één van onze klanten die al een gietvloer van G-vloeren heeft liggen.

  Inspiratie opdoen voor de woning

  Particulieren en woningbezitters die op zoek zijn naar een hoogwaardige vloerafwerking, kiezen steeds vaker voor een kunststof gietvloer die zowel onderhoudsvriendelijk als duurzaam is. Speciale design gietvloeren zorgen ervoor dat u de vloer geheel kunt afstemmen op uw interieur. Deze zijn in duizenden kleurvarianten aan te brengen inclusief diverse soorten coatings. Om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle producten, hebben wij in onze showroom de meest trendy producten tentoongesteld. Daar kunt u onze design gietvloeren van dichtbij bekijken en meer informatie inwinnen over de specifieke eigenschappen van deze designproducten. Ook kunt u bij ons de exacte prijs bepalen en kunnen wij u gelijk inlichten over de manier van aanbrengen, onze garantievoorwaarden en dergelijke. Wilt u inspiratie opdoen voor uw woning, bezoek onze showroom en kom veel meer te weten over kleuren, grondstoffen, coatings en onze manier van werken.

  Inspiratie voor winkels of de bedrijfsomgeving

  Doorgaans heeft u zich als ondernemer of winkelier al behoorlijk voorbereid rondom het bepalen van de uiteindelijk keuze voor uw gietvloer. Misschien heeft u ook al bij collega's rondgekeken die al een gietvloer hebben liggen. Het komt maar zelden voor dat wij ondernemers spreken die geheel 'blanco' hun keuze laten afhangen van de informatie die wij geven. Toch is het zaak om ook als ondernemer de uiteindelijke kwaliteit en kleur van de vloerafwerking niet alleen te laten afhangen van promotiemateriaal die een gietvloerbedrijf u aanbiedt. Ga in elk geval naar de showroom van de desbetreffende leverancier en laat u voorlichten over alle facetten die bij uw keuze een rol spelen. Zo kunt u de beste afweging maken tussen prijs, kwaliteit, garantievoorwaarden en krijgt u veel beter inzicht in de professionaliteit en ervaring van het gietvloerapplicatiebedrijf.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike