Gietvloer stunter

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Stuntfloors van G-vloeren – A-kwaliteit gietvloeren voor stuntprijzen!

Bij G-vloeren bestelt u de meest hoogwaardige, UV-stabiele en slijtvaste gietvloeren voor zeer betaalbare prijzen! Onder de naam ‘Stuntfloor’ leveren wij als gietvloer stunter allerlei soorten gietvloeren waaronder PU-gietvloeren, epoxy gietvloeren, woonbeton en troffelvloeren. Ons Stuntfloor assortiment is multifunctioneel inzetbaar, van uitstekende kwaliteit en altijd mooi laag geprijsd. Wij bieden stuntprijzen voor elke woningbezitter of ondernemer die een goede gietvloer zoekt maar niet gelijk de hoofdprijs wilt betalen. Daarom staan wij op dit vlak ook wel bekend als de enige echte gietvloer stunter. Wie levert er anders Stuntfloors van de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs? Ondanks de lage prijzen leveren wij op geen enkele van onze vloeren in op kwaliteit. Ook de persoonlijke benadering staat bij ons altijd voorop en die ervaring laten wij u graag beleven in onze showroom.

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Onze Stuntfloor gietvloeren hebben allerlei voordelige eigenschappen zoals:

 • Comfortabele gevoelstemperatuur
 • Bovengemiddelde krasvastheid
 • Zeer slijtbestendig
 • Uitstekende vlekresistente eigenschappen
 • In meer dan 1000 kleuren te verkrijgen
 • Al onze ‘stuntfloors’ zijn geschikt voor vloerverwarming
 • Snelle beloopbaarheid
 • Minimale vloerafwerkingsdikte, minimaal bouwkundig aanpassingswerk
 • Onze Stuntfloors hebben designkwaliteit en zijn toepasbaar in elk modern interieur
 • Matte, glanzende en transparante afwerkingen
 • Grondstoffen van gerenommeerde Europese A-leveranciers
 • Zowel aardtinten als betonlook kleuren

Stuntfloor Epoxy – Epoxy gietvloeren voor stuntprijzen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloerafwerking voor uw bedrijf, fabriek of werkplaats? Ook de epoxy gietvloeren van G-vloeren BV zijn zeer betaalbaar, weer snel beloopbaar en bestand tegen de grootste mechanische en chemische belastingen. En als u een vloeroppervlakte groter dan 200 m2 wilt laten behandelen, dan profiteert u nog eens extra van onze stuntprijzen voor vloeistofdichte vloeren! Zo maken wij onze naam als gietvloer stunter in de praktijk waar.

Stuntfloor Polyurethaan – PU-gietvloeren voor stuntprijzen

Voor kantoren, winkels en woningen is onze hoogwaardige alifatische polyurethaan gietvloer altijd de juiste oplossing. Ons PU-gietvloerassortiment is verkrijgbaar in duizenden kleuren en tinten zoals moderne betonlook-kleuren en aardtinten. Ons PU-stuntfloors kunnen worden afgewerkt met matte, transparante én dekkende coatings. Profiteer van 5 jaar garantie op de kleurstabiliteit van onze UV-stabiele polyurethaan producten. Zo garanderen wij als gietvloer stunter de kwaliteit.

Gietvloer stunter coating voor stuntprijzen

Een coatingvloer is binnen het assortiment bij ons als gietvloer stunter een van de voordeligste vloeroplossingen. Dat is meteen al een voordeel als het om lage prijzen gaat, maar wij gaan een stapje verder. Onze Stuntfloor coating krijgt u aangeboden voor een fantastische stuntprijs. Onze coatingvloeren voorzien in een duurzame vloeroplossing, waar u jaren profijt van heeft. Bovendien heeft u bij ons de keuze voor een uitvoering in epoxyhars of in polyurethaan. De vloer vormt slechts een dunne laag op de ondergrond en mede door deze uitvoering voorzien wij in extra lage stuntprijzen. Des te groter de ruimte of het totale oppervlak is des te meer wij als gietvloer stunter met de prijs stunten.

Gietvloer stunter woonbeton voor stuntprijzen

Woonbeton is doorgaans niet de goedkoopste vloer in het assortiment met gietvloeren. Bij ons als gietvloer stunter is woonbeton echter zeer voordelig in prijs. Wij stunten graag met de prijzen, maar staan wel garant voor de beste kwaliteit. Woonbeton is een vloer die elke ruimte een stijlvol karakter meegeeft. Daarom is onze Stuntfloor woonbeton niet alleen geschikt voor particuliere toepassing, maar ook voor zakelijke projecten. Bijvoorbeeld in een kantoor waar u klanten ontvangt en dat graag wilt doen in een stijlvolle omgeving. Informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen door onze stuntprijzen voor woonbeton.

Wij stunten met onze prijzen voor gietvloer stunter troffelvloeren

U weet misschien wel dat een troffelvloer een van de krachtigste en sterkste vloeren is voor industrieel gebruik. Wij bieden met onze Stuntfloor troffelvloeren u graag de gelegenheid om voor een voordelige prijs deze sterke vloer aan te schaffen. Onze troffelvloeren staan bekend om het sterke karakter en zijn geschikt voor zwaar industrieel gebruik. Bovendien zijn deze vloeren af te werken volgende HACCP normen. Daarom is dit bijvoorbeeld een vloer die onder meer geschikt is om aan te brengen als vloer in een bakkerij. Wij stellen als gietvloer stunter voor u graag een troffelvloer op maat samen. Neem direct contact op om met onze gietvloerspecialist een afspraak te maken.

Gietvloer stunter showroom met Stuntfloors bezoeken?

Ons veelzijdige assortiment met Stuntfloors maakt het mogelijk om voor allerlei toepassingen de ideale vloer samen te stellen. Maak in onze showroom kennis met de Stuntfloors die wij als gietvloer stunter aanbieden. Wij nemen de tijd voor uw komst en daarom verzoeken wij u ook om telefonisch of per mail even een afspraak te maken. Bel naar 020 – 846 36 94 of stuur een berichtje naar info@g-vloeren.nl. Onze showroom is gevestigd op Overtoom 477 in Amsterdam.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten