Gietvloer woonboot

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het wonen op het water is fantastisch en geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Een woonboot is wat dat betreft ideaal om op te wonen en vooral als deze volledig naar wens is ingericht. Dan combineert u het fijn binnen wonen en van buiten genieten op een perfecte manier. Een gietvloer in de woonboot is daarvoor een uitstekende keuze. Modern, strak en licht of juist warm, speels en stoer. Elke stijl is denkbaar bij de keuze voor een gietvloer op een woonboot. G-vloeren is wat dat betreft in de samenstelling en in de uitvoering een echte specialist.

Gietvloer in een woonboot met ruimtelijk effect

De ruimte op een woonark is binnen niet altijd even groot met beperkt lichtinval en lage plafonds. Een gietvloer in een woonboot zorgt ervoor dat er een fantastisch ruimtelijk effect ontstaat. Hierdoor lijkt de binnenruimte op woonschepen optisch vele malen groter. Wij leggen een gietvloer op een woonark in de living en in slaapkamers namelijk met een volledig gesloten oppervlak aan. Daarom is het juist ook aantrekkelijk deze gietvloer op de woonboot door te laten lopen in meerdere ruimtes. Dat brengt ook een uitstraling en gevoel van eenheid met zich mee.

Een vloer als één geheel

Een gesloten oppervlak betekent dat er geen naden zijn die optisch gezien een hinderlijke onderbreking vormen. Bovendien voorziet het vlakke karakter niet alleen in een ruimtelijk effect, maar ook in een strakke look. Wilt u juist niet een supermoderne en strakke uitstraling dan is daar wat aan te doen. Bijvoorbeeld door een gietvloer op de woonboot met betonlook uit te voeren. Dat voorziet in een speels effect of juist in een stoer en robuust voorkomen net als dat het mogelijk is er een elegante touch aan te geven.

Vergroot het wooncomfort

Het is fantastisch wonen op een woonboot als het om de beleving gaat, maar het is eveneens belangrijk aan het comfort te denken. Een gietvloer op een woonboot voorziet wat dat betreft in het gewenste comfort. Het is fijn om aan boord zonder schoenen te lopen op een vloer die als het ware meedeint net als de woonark op de beweging van het water. Daarbij is het niet zo dat u al verend omhoog gaat, maar wel dat het elastisch comfort van een gietvloer op een woonboot subtiel merkbaar is. Ter aanvulling op het wooncomfort voorziet de naadloze vloer ook in een aangenaam warm gevoel.

Waterpas leggen van de woonboot

Een van de redenen waarom het belangrijk is een specialist als G-vloeren in te schakelen, is omdat het aanbrengen van een gietvloer op een woonboot extra aandacht nodig heeft. Een gietvloer is tijdens het aanbrengen namelijk zelfnivellerend. Daarom is het van belang dat de woonark of het woonschip volledig waterpas komt te liggen. Dat is onder meer mogelijk door lood te gebruiken en vergt uiteraard het nodige vakmanschap, waar u bij G-vloeren op kan rekenen. Informeer gerust verder naar de mogelijkheden van gietvloeren op woonboten. Wij staan voor u klaar en u bent op afspraak van harte welkom in onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten