Is een gietvloer geschikt voor honden?

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer die strak en modern is? Dan komt u al gauw bij een gietvloer uit. Vele huisdierbezitters vragen zich echter af of een gietvloer wel zo verstandig is in combinatie met hun hond of kat. Op zich geen gekke gedachte, maar gelukkig kunnen we u geruststellen. Bij G-vloeren kunnen we diverse hond-vriendelijke gietvloeren voor u realiseren.

Veroorzaken honden krassen op gietvloeren?

Als u een gietvloer laat leggen, dan wilt u natuurlijk dat deze nog vele jaren mooi blijft. Het is dan natuurlijk niet wenselijk dat de nagels van uw hond of kat krassen op het oppervlak kunnen veroorzaken. Omdat de ene gietvloer net iets gevoeliger is voor krassen dan de andere is dit inderdaad het geval. Een cementgebonden gietvloer is bijvoorbeeld ook mogelijk als u huisdieren heeft. Een gietvloer met veel vleug en bijvoorbeeld SAND zorgen voor veel verbloeming waardoor de vloer ook heel praktisch wordt. Vrijwel ieder ander type gietvloer is geschikt voor honden maar alsnog kunnen er wel krassen ontstaan want nagels blijven zeer scherp. Het is namelijk erg breed met huisdieren en denk hierbij aan: de grootte van het diertje, de persoonlijkheid van het diertje, worden de nagels goed onderhouden etc.

Gietvloer en honden: veel voordelen

Bij de combinatie gietvloer + hond denken veel mensen meteen aan nadelen, maar wist u dat een gietvloer juist veel voordelen heeft als u een hondenbezitter bent? We vertellen u hieronder waarom.

Hygiëne

Zand, haren, vlooien: honden laten nogal eens wat achter in huis. Het liefst maakt u hier natuurlijk meteen korte metten mee. En met een gietvloer kan dit gelukkig. Daar waar de viezigheid bij tapijt of hout meteen in de ondergrond trekt, blijft het bij een gietvloer op het oppervlak liggen. U kunt de viezigheid dus gemakkelijk opruimen.

Waterdicht

Dankzij de waterafstotende eigenschappen van een gietvloer trekt vloeistof niet in de vloer en kunt u het oppervlak eenvoudig afnemen met een dweil of natte doek. Mocht uw hond onverhoopt een keer zijn behoefte in huis doen, dan heeft u het snel schoon zonder dat de vloer aangetast is. En ook als de hond een glas drinken omstoot of naar binnen komt met natte poten is er niets aan de hand.

Antibacterieel

Wist u dat een gietvloer gunstig is voor mensen met een allergie? De antibacteriële toplaag perkt bacteriegroei in en geeft u de kans om de gietvloer extra schoon te houden. U zult merken dat mensen met een allergie nauwelijks last zullen hebben als ze bij u over de vloer zijn.

Interesse?

Gietvloeren en honden gaan dus goed samen, zolang het type gietvloer en de afwerking hier maar op afgestemd zijn. G-vloeren heeft ruime ervaring als het gaat om huisdier-vriendelijke gietvloeren. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten