Gietvloerreiniger

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bij de aanschaf van een gietvloer heeft u vast al gehoord van het onderhoudsgemak als het om de schoonmaak gaat. Het is dan ook een vloer die minimaal onderhoud nodig heeft, waarbij de reguliere reinigingsbeurten volstaan. Het is in dat geval extra ideaal om van een gietvloerreiniger gebruik te maken. Overigens is het eveneens mogelijk om na het stofzuigen of stofwissen dat met een sopje met lauw water met een niet-agressief reinigingsmiddel te doen. Voor het gemak en voor de zekerheid kiezen toch veel mensen ervoor om een speciale gietvloerreiniger aan te schaffen voor het onderhoud van een gietvloer.

Gietvloerreiniger: zonder strepen met duurzaam resultaat

Het voordeel van het gebruikmaken van een gietvloerreiniger is natuurlijk dat dit schoonmaakmiddel speciaal voor gietvloeren is gemaakt. Zo heeft u altijd de zekerheid dat u een goed middel gebruikt om uw gietvloer in een topconditie te houden. Een ander voordeel is dat de eigenschappen van de gietvloerreiniger dusdanig zijn dat er een streeploos resultaat ontstaat met een duurzaam karakter. De schoonmaak zelf is simpel, want de vloer heeft geen naden en is volledig vloeistofdicht.

Tips voor gebruik van gietvloerreiniger

Er zijn een aantal tips beschikbaar als u voor het onderhoud van een gietvloer gebruikmaakt van een gietvloerreiniger. Het is bijvoorbeeld aan het raden om niet al te royaal te zijn als u schoonmaakmiddel toevoegt. Zo is het beter om er zelfs zo weinig mogelijk van te gebruiken bij het reinigen van de vloer. Ook geldt dat het is af te raden om een schuurspons te gebruiken of een borstel. Verder is het aan te bevelen om bij de voordeur en eventuele achterdeur een schoonloopmat neer te leggen. Het meeste vuil en stof komt dan namelijk niet naar binnen, maar blijft bij de deur liggen.

Speciale vlekverwijderaar

Het komt wel eens voor dat er wat wordt geknoeid op een gietvloer. Dat is geen probleem als u vocht bijvoorbeeld maar wel opruimt en niet te lang laat liggen. Er bestaat namelijk altijd een kans als een bepaalde vloeistof te lang op de gietvloer ligt er een vlek ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan rode wijn of aan koffie of thee dat per ongeluk op de vloer is beland. Een speciale vlekverwijderaar voor kunststofvloeren, zoals gietvloeren biedt in elk geval uitkomst als er wateroplosbare vlekken op de grond terecht zijn gekomen. Het gebruik daarvan is gemakkelijk, want u behandelt het oppervlak waar de vlek zich bevindt er even mee en laat het kort inwerken. Daarna is het een kwestie van het afnemen met een doek. De speciale vlekverwijderaar voor gietvloeren hoeft niet verdund te worden. Gebruik een interieurdoek of microvezeldoek om het middel na het inwerken af te nemen.

Zorg ook vloer vloerbeschermers

Een gietvloerreiniger is een prima middel om uw gietvloer schoon te houden. Het is echter eveneens van belang de vloer tegen kleine beschadigingen te beschermen. Dat is mogelijk door vloerbeschermers te gebruiken die onder meubelpoten zijn te plaatsen. Bij het verschuiven van een meubel komen er dan geen krasjes op de vloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten