Goedkope betonvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De prijs is nogal eens leidend als het gaat om de inrichting van een woning of een bedrijfspand. Wat dat betreft is het ideaal om gebruik te maken van de mogelijkheid een goedkope betonvloer aan te schaffen. G-vloeren voorziet in betonvloeren in allerlei prijsklassen en van verschillende materialen. Bij uw keuze voor een goedkope betonvloer profiteert u daarnaast ook nog eens van onze topservice die klantgericht en persoonlijk is. Verder staan wij bekend om de uitstekende kwaliteit van alle soorten vloeren die wij leveren.

Goedkope betonvloer: meer m2 voor lagere m2 prijs

Naast dat wij al aantrekkelijke tarieven hanteren om u in de gelegenheid te stellen een goedkope betonvloer aan te schaffen, is er nog een prijsvoordeel. Een van de kenmerken van onze prijsklassen is namelijk dat meer m2 een lagere m2 prijs oplevert. U zit dus helemaal goed bij G-vloeren als u bijvoorbeeld de woonkamer laat voorzien van een goedkope betonvloer en deze vloer doortrekt naar andere ruimtes. Dan loopt de teller van het totaal aantal aan m2 namelijk snel op en is dat te zien aan een dalende m2 prijs.

Kwaliteit en comfort verzekerd

Het gezegde luidt vaak dat goedkoop duurkoop is, maar dat is bij ons niet het geval als het om een goedkope betonvloer gaat. Wij leveren elke vloer op basis van samengestelde materialen van de beste kwaliteit. Kwaliteit is dan ook verzekerd en zeker ook in combinatie met het oog op comfort. Bij een goedkope betonvloer is het in huis net zo belangrijk om optimaal comfort te ervaren als bij elk type andere vloer. Het comfortniveau is daarbij uiteraard gerelateerd aan de kwaliteit en zoals gezegd, is die bij ons uitstekend. Comfort en kwaliteit gaan daarom hand in hand, zodat er daar al sprake is van een dubbel voordeel.

Praktische voordelen in de praktijk

Een goedkope betonvloer van G-vloeren biedt in de praktijk meerdere praktische voordelen. Er zijn geen naadjes te zien in het oppervlak, want het betreft een volledig naadloos vloersysteem. Dat biedt als praktisch voordeel dat het een hygiënische vloer is die bovendien in een handomdraai schoon is te maken. Praktisch is de vloer ook met het oog op onderhoud, want dat is namelijk niet nodig. Dat scheelt dus weer tijd en geld en maakt het nog voordeliger om de keuze voor een goedkope betonvloer te maken.

Bekijk de prijs persoonlijk in een offerte

Bij de keuze voor een goedkope betonvloer van G-vloeren weet u dat de kwaliteit en comfort combineren met praktisch gemak. Nu wilt u dan toch ook de prijs weten van een goedkope betonvloer. Daar komen wij aan tegemoet door u naar de mogelijkheid van het aanvragen van een offerte te verwijzen. U krijgt een offerte op maat om persoonlijk de prijs van een goedkope betonvloer te ontdekken. Die prijs is net als de vloer op maat samengesteld. Mocht u eerst liever nog meer informatie wensen over de mogelijkheden van een goedkope betonvloer, neem dan contact op. Onze experts staan in de showroom voor u klaar en ontvangen u graag op afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten