Goedkope coatingvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV voor een goedkope en duurzame coatingvloer voor elke ondergrond

U heeft een coating nodig voor een betonvloer, een garagevloer of om een bestaande vloer te renoveren? G-vloeren BV is dé specialist voor realisatie van hoogwaardige, slijtvaste en vloeistofdichte coatingvloeren. Onze goedkope ‘basic’ epoxy- en polyurethaancoatings worden al ruim 10 jaar toegepast op diverse betonnen ondergronden, in parkeergarages, fabrieken en werkplaatsen. Ondanks onze vaste lage m2 prijs maken wij geen compromis als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Een goedkope coatingvloer moet gewoon aan de belangrijkste voorwaarden voldoen; de ondergrond voldoende beschermen, voor lange duur intensief te gebruiken én blijvend slijtvast zijn.

Goedkoper vloeistofdichte coatingvloer voor magazijn of garage

U wilt een vloeistofdichte, chemisch bestendige en slijtvaste coating laten aanbrengen voor uw garage- of magazijnvloer? De goedkope EP coatingvloeren van G-vloeren BV zijn vloeistofdicht en kunnen over alle betonnen ondergronden worden aangebracht. Ook tegelvloeren, garagevloeren of fabrieksvloeren kunnen bijvoorbeeld met een coating goed water- en vloeistofdicht worden gemaakt. Onze goedkope coatingvloeren bieden uitstekende bodembescherming en kunnen zo mogelijk in anti-slip uitvoering worden aangebracht.

Bestaande gietvloeren voorzien van een goedkope coatingvloer

Het kan zijn dat uw bestaande PU-gietvloer beschadigt of verouderd is. In dat geval kan een nieuwe goedkope coatingvloer uitkomst bieden, deze is aan te brengen in een matte of glanzende variant. Gekeken moet worden of de bestaande coating geschuurd moet worden of dat alleen bepaalde plekken voorbehandeld moeten worden. Onze hoogwaardige PU coatingvloeren kunnen over allerlei gietvloeren worden geappliceerd en vormen een nieuwe duurzame, slijtvaste en kleurstabiele laag.

Goedkope antistatische coatingvloeren

De antistatische goedkope vloercoating van G-vloeren is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 200 tot 300 μm dikke vloerafwerking (2 lagen) op basis van epoxyhars met antistatische eigenschappen, in diverse kleuren leverbaar. Geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden en te verkrijgen met flinke korting voor vloeroppervlakten groter dan 200 m2. Deze coating is met name geschikt als hoogwaardige vloerafwerking voor magazijnen, garages en productieruimten.

Het is belangrijk om in ruimtes met statische ontlading voor een antistatische vloeroplossing te kiezen. De antistatische eigenschappen van onze goedkope coatingvloer ESD voorkomen dat er schade ontstaat in de ruimte. Het voordeel is dat u hiermee de basis legt voor een veilige omgeving. Deze antistatische en goedkope vloercoating functioneert als het ware als een geleider om elektro statische ontlading op gecontroleerde wijze af te voeren naar de aarde. Het is dan ook bij uitstek een vloer die geschikt is om als veilige zone te dienen, zodat de statische ontlading geen schade veroorzaakt aan personen, producten en machines.

Betonvloeren parkeergarage verduurzamen met goedkope coatingvloeren

Voor parkeergarages biedt G-vloeren diverse hoogwaardige epoxycoatings die goed bestand zijn tegen olie, zuren en rubber. Voor zowel openbare p-garages als privégarages of p-kelders van VVE’s zijn onze goedkope coatingvloeren op basis van epoxy snel inzetbaar. Looppaden van de p-garage kunnen worden afgewerkt met een antislip EP coating.

Onze goedkope coatingvloeren zijn om nog meer redenen perfect voor de toepassing als parkeergaragevloer. Dat komt omdat er allerlei mogelijkheden zijn om de vloer te voorzien van bewegwijzering en belijning. Het is in een parkeergarage belangrijk om de bezoekers de weg te wijzen. Zonder bewegwijzering is het voor bezoekers lastig om bijvoorbeeld de ingang naar een winkelcentrum of stadion te vinden. Ook om de parkeergarage te verlaten, is het handig om bezoekers de weg te wijzen met pijlen op de grond. Verder voorziet u met onze goedkope coatingvloer in de parkeergarage in gemak om te parkeren. Dat is namelijk mogelijk door de parkeervakken te onderscheiden met lijnen in een andere kleur.

Veiligheid voorop in de parkeergarage

Onze goedkope parkeergaragevloer uitgevoerd als coatingvloer is verder samen te stellen op basis van allerlei wensen. Het is in een parkeergarage bijvoorbeeld belangrijk dat de omgeving veilig is. De vloer maakt onderdeel uit van de omgeving van de parkeergarage. Auto’s rijden af en aan en dat brengt met zich mee dat er wel eens olie op de parkeergaragevloer terechtkomt. Dat leidt tot gevaarlijke situaties als er geen sprake is van antislip. Daarom is het aan te raden de goedkope coatingvloer in een parkeergarage met antislip uit te voeren. Om geluidshinder in de parkeergarage te beperken, is het bovendien mogelijk om een extra geluiddempende laag te realiseren.

Goedkope coatingvloer: prijs per m2

U betaalt bij G-vloeren altijd een lage prijs voor al onze vloeren. De coatingvloeren zijn echter extra voordelig vanwege de minimale laagdikte en uitvoering. Het is de standaard dat wij de prijs voor een goedkope coatingvloer berekenen aan de hand van het aantal m2. Er zijn daarnaast meerdere factoren van toepassing op de eindprijs. Verder is er een onderscheid in het totale oppervlak en de m2 prijs van onze goedkope vloercoating. Meer oppervlak leidt tot een lagere m2 prijs. Daarom is onze goedkope coatingvloer ook zo populair als vloer in grote ruimten als parkeergarages, fabriekshallen en magazijnen.

Deze factoren zijn belangrijk voor de prijs

Indien de ondergrond grote oneffenheden vertoont of als er scheuren of gaten zijn te zien dan bewerken wij de vloer voor. De kosten voor voorbewerking beïnvloeden dan ook de prijs. Het materiaal is een andere factor die wij meewegen bij de totstandkoming van de prijs. Het gaat dan om de keuze tussen epoxy of polyurethaan, waarbij de eerstgenoemde kunsthars voordeliger is. Verder geldt dat de totale laagdikte invloed heeft op de prijs net als eventuele extra wensen. Bijvoorbeeld als het belangrijk is om de goedkope vloercoating met antislip te realiseren of door parkeervakken in de vloer te maken. Zo is de prijs eveneens afhankelijk van het gegeven of de vloer antistatisch moet zijn.

Meer weten over onze goedkope coatingvloeren?

Vraag informatie aan door te bellen met 020 846 36 94 of stuur een E-mail naar info@g-vloeren.nl..

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten