Grindvloer prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De grindvloer prijs speelt al een rol vanaf het eerste moment dat u overweegt dit schitterende vloersysteem aan te schaffen. De kostenoverweging is namelijk vaak eveneens van belang bij de keuze voor een nieuwe vloer in uw woning of bedrijfspand. Dat is een reden dat G-vloeren graag extra informatie verschaft over de grindvloer prijs. Uiteraard voorzien wij u eveneens van uitgebreide informatie over grindvloeren en siergrindvloeren als vloersysteem. De grindvloer prijs komt hier echter aan bod met onder meer de wijze van opbouw net als de aanvraag van een offerte.

Opbouw grindvloer prijs: het oppervlak

Het oppervlak neemt een voorname plek in als het om de opbouw van de grindvloer prijs gaat. Bij grindvloeren is het zo dat een groter oppervlak gecombineerd gaat met een prijsvoordeel. De prijs gaat naar beneden op het moment dat het oppervlak voor het plaatsen van de grindvloer groter wordt. Daarom kijken mensen vaak ook naar de mogelijkheid om de vloer in meer ruimtes te plaatsen. Bijvoorbeeld door de grindvloer vanuit de woonkamer door te laten lopen naar de keuken. Dat staat ook nog eens mooi, omdat er dan van één geheel sprake is en de grindsteentjes in de vloer een eenheid in huis vormen.

Soort grindvloer

Er zijn verschillende uitvoeringen te onderscheiden en het vloertype heeft invloed op de grindvloer prijs. Zo is er een basisuitvoering met riviergrind die een natuurlijke look hebben omdat de korrels niet gebroken zijn. Bij een gekleurde grindvloer is er sprake van de toevoeging van epoxyhars. Qua kleur zijn er allerlei opties met keuze uit kleuren van Sikkens en RAL. Er zijn nog meer uitvoeringen te onderscheiden met een uiteenlopende grindvloer prijs, zoals een naturel kwarts grindvloer en gekleurde kwarts grindvloer. De steensoort van het grind en de wijze van uitvoering bepalen naast het oppervlak mede de grindvloer prijs.

Patroon in de vloer

Er zijn nog een aantal andere factoren waar wij rekening mee houden bij het vaststellen van de grindvloer prijs. Het gaat dan onder meer om specifieke wensen ten aanzien van de esthetische uitvoering. Bijvoorbeeld als u een fraai patroon in de grindvloer wenst te laten aanbrengen. De uitvoering van een patroon in de vloer brengt kosten met zich mee, omdat er simpelweg meer arbeidsuren nodig zijn voor de realisatie. Indien een ruimte lastige hoeken heeft, beïnvloedt dat eveneens de arbeidstijd en dus de kosten.

Vloerverwarming onder de grindvloer

De grindvloer prijs komt altijd tot stand op basis van het samenstellen van een vloer op maat. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het uw voorkeur heeft om tegelijk met het plaatsen van een grindvloer vloerverwarming te laten aanbrengen. Deze combinatie is een optie en voorziet uiteindelijk in een grindvloer prijs die met vloerverwarming dus hoger uitvalt.

Inzicht in kosten: direct offerte aanvragen

Wilt u zo snel mogelijk inzicht in de kosten dan raden wij u aan om voor de grindvloer prijs een offerte aan te vragen. Dan is het voor ons mogelijk om met uw wensen rekening te houden en een prijs op maat aan te bieden. Het staat u natuurlijk vrij om eerst op afspraak langs te komen in onze showroom. Dat biedt ons de gelegenheid u van uitgebreid advies te voorzien.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten