Industriële betonvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een industriële vloer is in alle opzichten krachtig te noemen, zowel qua uitstraling als draagkracht en dat ontdekken steeds meer mensen. In bedrijfspanden is een industriële betonvloer perfect om bijvoorbeeld machines te dragen net als stellingen in een magazijn. Het bijzondere design in combinatie met allerlei andere voordelen heeft ervoor gezorgd dat er ook steeds meer interesse is gekomen bij particulieren. G-vloeren voert als expert in industriële betonvloeren dan ook steeds vaker projecten uit in woningen.

Industriële betonvloer: krachtig in ieder interieur

Een industriële betonvloer is anders dan anders en voor wat betreft het design en de uitstraling uniek en origineel te noemen. Dat is ook een reden dat er een toenemende vraag is en de populariteit ervan een ongekende groei doormaakt. De industriële woontrend is daarvoor de basis geweest, maar industriële betonvloeren zijn voor elk type interieur een aanwinst. Er zijn namelijk naast het mooie design vele andere voordelen te benoemen die ervoor zorgen dat een industriële betonvloer krachtig is in ieder interieur.

Wat zijn de voordelen van een industriële betonvloer in huis?

Bij een industriële betonvloer in huis zorgen wij ervoor dat er aan comfort en gemak niets ontbreekt. Het uiterlijk spreekt voor zich en doet elk interieur tot leven komen en daarbij is er ook nog sprake van onderhoudsgemak. Industriële vloeren die geschikt zijn voor woongebruik voeren wij naadloos uit en dusdanig dat er een slijtvast karakter ontstaat. Het oppervlak dat dus helemaal aaneengesloten is, kent een vuilafstotende werking. Het is dan ook een kleine moeite om het vloeroppervlak schoon te maken en netjes te houden. Bovendien is de industriële vloer in de woonkamer te combineren met plaatsing in de keuken, zodat er bij een open verbinding een prachtig geheel ontstaat.

  • Uniek design
  • Onderhoudsgemak
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Vuilafstotend
  • Uitstekend belastbaar

Industriële betonvloer voor bedrijfspanden

Industriële betonvloeren kennen een lang bestaansrecht in bedrijfspanden en dat komt omdat dit type vloer aan vele hoge eisen voldoet. Naast dat het een krachtige vloer is die met gemak zware machines en voertuigen kan dragen, is een industriële betonvloer extra te beschermen. Bijvoorbeeld door een coating te gebruiken of door in de afwerking het oppervlak te impregneren. Industriële betonvloeren zijn overigens geschikt voor allerlei soorten bedrijfspanden, zoals onder meer ook voor showrooms net als voor horecapanden.

Wij bieden u maatwerk

Wilt u een industriële betonvloer laten aanbrengen dan bent u bij G-vloeren verzekerd van maatwerk. Er zijn namelijk uiteenlopende mogelijkheden om een industriële betonvloer geheel naar wens uit te voeren en af te werken. Denk bijvoorbeeld alleen al maar aan de kleur die bij plaatsing in huis van groot belang is. Kleuren zetten de toon qua uitstraling en hebben invloed op de sfeer die er ontstaat. Ook het effect van verwevenheid in het gemêleerde patroon speelt daarbij een rol. Onze experts zijn niet alleen onderlegd voor wat betreft de looks, maar ook ten aanzien van de technische aspecten van industriële betonvloeren. Daarom zijn wij voor u de beste partij als u overweegt om een industriële betonvloer te laten plaatsen. Onze service met persoonlijk gerichte aanpak hoort daar uiteraard bij. Neem gerust contact op als u meer informatie wenst of vragen heeft.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten