Korreltapijt

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Korreltapijt: mooi, praktisch en keuze uit alle kleuren

Korreltapijt is een vloersoort die uit kleintje steenkorrels bestaat en een lust voor het oog is om te zien. Een complete vloer bestaat dan ook uit gigantisch veel kleine korreltjes die gezamenlijk een kunstwerk vormen. Wij leggen korreltapijt volledig naadloos en dat betekent dat u niet alleen van een mooie vloer profiteert. Het is ook nog eens een optimaal vloersysteem als het om de praktische kant gaat. Bovendien kiest u de kleur uit een kleurenaanbod dat vele variaties biedt in tinten. Zelfs combinaties van kleuren zijn mogelijk om uw korreltapijt van een uniek design te voorzien.

Korreltapijt met keuze uit diverse korreldiktes

De miljoenen grindkorreltjes waar uw vloer uit komt te bestaan, zijn op grootte geselecteerd. U heeft bij ons de keuze uit verschillende korreldiktes. Bijvoorbeeld uit een kleine korreldikte, middelgrote dikte en grote dikte. De uitstraling van het korreltapijt is onder meer afhankelijk van uw keuze voor de korreldikte. Dit uiteraard naast de kleur die de vloer krijgt. De kleinste korrels voorzien de ruimte van een subtiel elegante en stijlvolle look. De grootste steenkorrels zorgen voor een meer robuuste en stoere uitstraling. De middelste korrels zijn wat dat betreft meer neutraal, maar wel met een mooi en exclusief karakter.

Gesloten structuur versus open structuur

Korreltapijt is door ons uit te voeren met een open structuur of gesloten structuur. Wij raden aan om voor de uitvoering van de grindvloer met gesloten structuur te kiezen. Een open structuur werkt namelijk in de hand dat er allerlei vuil tussen de steenkorreltjes komt. De ruimte tussen de korrels is bij een open structuur niet opgevuld. Dat maakt het lastig om de vloer in deze uitvoering schoon te maken en te houden. Bij korreltapijt met een gesloten structuur sealen wij de vloer af. Dat voorkomt dat er vuil en stof tussen de korrels komt en maakt bovendien de schoonmaak een stuk eenvoudiger. Overigens is het wel mogelijk om korreltapijt met open structuur van een afdeklaag te voorzien die voor UV-bescherming zorgt. Wij denken uiteraard met uw wensen mee om tot de beste oplossing te komen.

Korreltapijt: glad of grof?

Naast de keuze tussen de open en gesloten structuur krijgt u eveneens de keuze tussen een glad of grof korreltapijt. De steenkorreltjes blijven optimaal zichtbaar als u de keuze maakt voor een grof korreltapijt. Dat voorziet in een perfecte natuurlijke look. Het is echter praktisch ideaal als wij de ruimte tussen de korrels met vulmiddel sluiten. Hier brengen wij een coating overheen aan en daarbij heeft u de keuze tussen een glanzende of matte look. U ziet dat er allerlei opties beschikbaar zijn om korreltapijt op maat te maken. Wij houden dan ook met uw wensen rekening. Daarbij denken wij niet alleen over het design en de kleur mee, maar ook als het gaat om de praktische kant en toepassing van korreltapijt. Overigens is korreltapijt geschikt om op elk soort ondergrond aan te brengen. Informeer naar de mogelijkheden, vraag een offerte aan of bel ons voor een afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten