Lichte gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er zijn allerlei redenen om voor een lichte gietvloer in het interieur te kiezen. Bijvoorbeeld omdat het een trend is, maar ook omdat er andere voordelen aan verbonden zijn. Zo zorgt een lichte gietvloer in huis voor een optimaal ruimtelijk effect. De naadloze uitvoering in combinatie met een lichte kleur laat elke ruimte groter ogen. Dat komt natuurlijk uitstekend van pas in een kleine woonkamer, maar ook in een grote living staan lichte kleuren prachtig. Zo zijn er nog een aantal voordelen die hieronder verder aan bod komen net als de verschillende opties voor een lichte gietvloer.

Lichte gietvloer: reflectie van licht

Een lichte gietvloer in huis zorgt voor een reflectie van licht. Naast dat er optisch gezien een grotere ruimte lijkt te ontstaan, is er ook sprake van meer licht in het interieur. Zelfs bij kleine ramen is er sprake van lichtreflectie als er een lichte PU gietvloer in de woning ligt. Extra licht draagt voor een belangrijke mate bij aan het ervaren van optimaal wooncomfort. Bovendien zorgt de lichtreflectie zelf ook nog eens voor een optisch ruimtelijk effect.

Combineert met alle kleuren en materialen

Een andere reden waarom de keuze steeds vaker op een lichte gietvloer valt, is omdat er meestal met allerlei kleuren een combinatie te maken valt. Dat geldt eveneens voor de combinatie met materialen. Uiteraard speelt de exacte kleurkeuze natuurlijk nog wel een rol. Bij een lichte gietvloer in wit past echt alles, maar bij een lichtblauwe kleur is het wel belangrijk om een goede keuze te maken voor bijpassende kleuren. Zo dient een lichtgrijze gietvloer weer als perfecte basis voor een match met meubels van hout, roestvrij staal, kunststof en met elke denkbare kleurtint.

Inspirerende ideeën

Er zijn allerlei inspirerende ideeën beschikbaar als het gaat om het samenstellen van het interieur met een lichte gietvloer als basis. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de nadruk te leggen op contrast. In dat geval is het aan te raden om de muren een donkere tint te geven, zodat er met de lichte gietvloer een fraai contrast ontstaat. Indien de voorkeur uitgaat naar meer eenheid dan is het ook mogelijk om bij een lichte gietvloer de wanden ook van een lichte kleur te voorzien. Zo is er ook nog een middenweg door het contrast en eenheid in dezelfde ruimte met elkaar te combineren. Alle ideeën voorzien in een eigen unieke en originele uitstraling in het interieur.

Kleurtinten voor een lichte gietvloer

Gietvloeren zijn bij G-vloeren in werkelijk alle denkbare kleuren te verkrijgen. Daarbij is er voor elke kleur een lichte tint beschikbaar. De kleurtinten voor een lichte gietvloer variëren dan ook van lichtgeel tot lichtgrijs en van wit tot lichtgroen. Het is daarbij ook nog mogelijk om met de lichte kleurtint te spelen door er twee met elkaar te vermengen. Dan ontstaat er een fraai betonlook effect. Laat u inspireren door de lichte kleuren of maak een afspraak om naar onze showroom te komen. Of liever direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook en is online snel te regelen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten