Marmertapijt

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Marmertapijt: mooi, sterk en slijtvast

Marmertapijt is mooi en heeft een sterk en slijtvast karakter. Daarom is deze vloer voor uiteenlopende toepassingen populair. Het is een bijzondere uitvoering van een naadloze gietvloer. De uitstraling is bijvoorbeeld erg stijlvol en er straalt daarom exclusiviteit vanaf. Marmertapijt staat prachtig in een luxe ingerichte villa, maar ook in een zakelijke kantooromgeving. Een ding is zeker met de komst van een marmertapijt in huis of bedrijf stijgt de uitstraling naar een extra hoog niveau. G-vloeren biedt u de mogelijkheid om deze droomvloer te realiseren.

Marmertapijt van marmerkorrels

Bij het samenstellen en aanbrengen van marmertapijt maken wij gebruik van speciale marmerkorrels. Er is in dat opzicht wel een vergelijking te maken met steentapijt of een grindvloer, maar het soort korrels maakt net het verschil. Bovendien zijn er diverse korrelgroottes om een keuze uit te maken. De grootte van de korrel is verantwoordelijk voor een deel van de sfeer en uitstraling. Er zijn bijvoorbeeld kleine marmerkorrels met een dikte van 1 tot 4 mm voor een verfijnde en subtiele look. Daarnaast zijn er korrels met een dikte tussen 4 en 8 mm en grotere korrels met een doorsnee van 5 tot 12 mm. Een grotere korrel vormt de basis voor een marmertapijt met stoere look en indrukwekkende uitstraling.

Open of gesloten structuur

Bij het samenstellen van marmertapijt op maat zijn er meerdere opties. Het is namelijk mogelijk om de vloer met een open structuur of met een gesloten structuur uit te voeren. Een gesloten structuur verdient de voorkeur voor toepassingen in vochtige ruimtes, zoals in een badkamer of toilet, maar ook in keukens. Marmertapijt is in deze uitvoering namelijk vloeistofdicht en simpeler te reinigen. Wij vullen bij een gesloten structuur de ruimtes tussen de marmerkorrels op met doorzichtig kunsthars. Bij marmertapijt met een open structuur vindt er geen opvulling van de lege ruimte tussen de korrels plaats. Het spreekt voor zich dat vuil, vloeistof en stof zich dan gaan ophopen in de ruimte. Deze uitvoering is daarom meer geschikt voor ruimtes waar het risico op vervuiling minder sterk aanwezig is. Denk daarbij aan een slaapkamer of aan een woonkamer net als aan andere droge ruimtes.

Voordelen van marmertapijt

Marmertapijt biedt als vloersysteem meerdere voordelen. Het is namelijk een sterke vloer met een slijtvast oppervlak. Bovendien is het in de badkamer of keuken een veilige vloer vanwege het slipvaste karakter. Ook een voordeel is dat er sprake is van geluidsabsorberende eigenschappen. Daardoor is er sprake van een beperking van het contactgeluid. Verder is marmertapijt ook nog eens een comfortabele vloer. Zo voelen voeten op deze vloer helemaal niet koud aan. Wilt u extra warme voeten dan is marmertapijt probleemloos met vloerverwarming te combineren. Er zijn uiteraard niet alleen maar voordelen. Marmertapijt kent ok een nadeel als er sprake is van een uitvoering met de grootste korrels en open structuur. Het is dan mogelijk dat het vloeroppervlak wat ruw aanvoelt als u er met blote voeten op loopt. Wilt u meer informatie over marmertapijt neem dan contact op met G-vloeren of maak direct een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten