Minerale gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bij de keuze voor een nieuwe vloer letten steeds meer mensen op het duurzame en milieuvriendelijke karakter. Het is dan ook niet vreemd dat de populariteit van een minerale gietvloer enorm toeneemt. Dit is namelijk een vloer die natuurlijkvriendelijk is opgebouwd met natuurlijke grondstoffen en mineralen. Overigens wordt met een minerale gietvloer in dat opzicht meer specifiek woonbeton bedoeld. G-vloeren voorziet in deze duurzame en milieuvriendelijke vloeroplossingen en stelt uw minerale gietvloer volledig op maat samen.

Minerale gietvloer: cementgebonden vloer

Een minerale gietvloer is als woonbeton te omschrijven als een cementgebonden gietvloer. De bestanddelen waarmee wij deze vloer opbouwen en aanbrengen, bestaan uit een combinatie van mineralen, vulstoffen en schoongebrand zand. Om kleur aan te brengen in een minerale gietvloer maken wij daarbij gebruik van pigment. Er zijn overigens allerlei kleuren om uit te kiezen, waarbij de meeste vraag is naar grijstinten. Dat heeft met de authenticiteit van de uitstraling van de vloer te maken. De look van beton is bijvoorbeeld duidelijk aanwezig en is het meest realistisch te noemen als de betonkleur terug te zien is in de vloer. Dat neemt niet weg dat er ook fraaie andere kleurtinten verkrijgbaar zijn, zoals in zandkleuren. U heeft dus alle gelegenheid om met uw favoriete kleur rekening en gewenste sfeer rekening te houden.

Minerale gietvloer aanbrengen

De dikte van een minerale gietvloer varieert, waarbij de uiteindelijke laag een gemiddelde dikte heeft van 3 of 4 millimeter. Wij bereiden eerst de ondergrond goed voor, waarbij naar wens eerst vloerverwarming is te realiseren. Deze verwarming is een perfecte match met minerale gietvloeren, want de vloer geleidt uitstekend warmte en het rendement is top. Zo behoudt u altijd warme voeten in huis en kan de energierekening omlaag. Na de voorbereiding van de ondergrond komt de cementgebonden substantie erop. Na het drogen wordt het oppervlak gevlinderd en met een beschermende wax geïmpregneerd.

Dit zijn de voordelen

Het duurzame en milieuvriendelijke karakter is een van de grote voordelen. Overigens geldt dat alle gietvloeren van G-vloeren gemaakt zijn van natuurlijke kunststoffen en vrij van zowel schadelijke stoffen als chemicaliën. Een minerale gietvloer vertoont qua voordelen bovendien ook veel overeenkomsten met onze andere gietvloeren. Zo betreft het een vloer die een geheel vormt, omdat er geen naden zijn. De vloer is dus naadloos en daarmee gemakkelijk in onderhoud en bovendien hygiënisch. Verder is er sprake van een lange levensduur en is een combinatie met vloerverwarming een optie. Bovenal heeft een minerale vloer een geweldige uitstraling die authentiek overkomt dankzij de natuurlijke bestanddelen.

Kosten per m2

De kosten van een minerale gietvloer worden vastgesteld per m2. Een prijsindicatie van gietvloeren met de kosten per m2 is beschikbaar. De uiteindelijke prijs hangt van verschillende aspecten af, zoals van het totale oppervlak in m2. Ook specifieke wensen spelen een rol, bijvoorbeeld indien u voor een combinatie met vloerverwarming kiest. Daarom raden wij altijd aan een offerte aan te vragen. Het is dan mogelijk om met alle aspecten rekening te houden. Wilt u eerst deskundig advies over onze minerale gietvloeren? Bezoek dan onze showroom op afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten