Monoliet betonvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een monoliet betonvloer is origineel, stijlvol en bovendien uniek te noemen, waarbij het design direct tot de verbeelding spreekt. Er is namelijk sprake van een levendig effect, waardoor een monoliet betonvloer altijd mooi blijft om naar te kijken. Wilt u uw interieur tot leven brengen met een monoliet betonvloer als exclusief kunstwerk? Dan profiteert u ook nog eens van modern comfort en onderhoudsgemak. G-vloeren is specialist in de uitvoering van projecten met monoliet betonvloeren. Wij hebben vanaf de samenstelling tot de uitvoering en oplevering alles in eigen beheer en helpen u graag tot de perfecte samenstelling te komen.

Wat is een monoliet betonvloer?

De benaming monoliet betonvloer is afgeleid uit het Grieks, waarbij monoliet afkomstig is uit twee samengestelde woorden. Mono staat daarbij voor één en lithos staat voor steen, zodat er sprake is van één steen als aanduiding voor een monoliet betonvloer. Deze vloer vormt één geheel en dekt zowel de lading van een dekvloer als een woonvloer, waarbij een monoliet betonvloer direct een eindvloer vormt. In de praktijk komt het erop neer dat een monoliet betonvloer een speciale monolithische afwerking kent in de vorm van vlinderen of polieren. Het oppervlak is aaneengesloten en helemaal naadloos, wat het moderne karakter benadrukt.

Optimale dichtheid monoliet betonvloer

Een monoliet betonvloer is een perfecte vloer die een optimale dichtheid kent van 85%, maar verder te vergroten is tot 95% door het oppervlak te impregneren. Monoliet betonvloeren zijn vuilafstotend, naadloos, vloeistofdicht uit te voeren en hebben een hygiënisch karakter. Dit type vloer is populair om toe te passen in woonkamers om het interieur een exclusief karakter te geven. Indien er sprake is van een open keuken staat het mooi om de monoliet betonvloer te laten doorlopen om de eenheid te waarborgen. Overigens is de toplaag slijtvast te realiseren door gedurende het vlinderproces toeslagmateriaal in te strooien. Wat dat betreft voorzien wij geheel naar uw wens altijd in een afwerking op maat.

Welke kleuren monoliet betonvloer zijn er?

Er zijn meerdere soorten kleuren om een monoliet betonvloer in uit te voeren, waarbij de natuurlijke look met een grijstint het populairst is. Naast de mooie kleur grijs met een authentieke uitstraling zijn er naturelkleuren om een keuze uit te maken. Maak gerust een afspraak bij G-vloeren om de beschikbare kleuren in het echt te zien. Bij de uitvoering van een monoliet betonvloer komt de kleur in de toplaag terecht tijdens het vlinderen.

Monoliet betonvloer prijzen

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw monoliet betonvloer naar wens en tot in perfectie uit te voeren. De prijs komt net als de vloer aan de hand van maatwerk tot stand, want ieder project is uiteraard anders. Zo verschilt het oppervlak per woning of bedrijfspand en is het aantal m2 een belangrijke maatstaf om tot de vaststelling van de prijs te komen. Wij raden u daarom ook aan om een persoonlijke offerte aan te vragen, waarin wij de prijs opnemen die van toepassing is op uw project. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag direct een afspraak maken, neem dan contact op met G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten