Naadloze vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Modern gemak met een naadloze vloer. De populariteit van naadloze vloeren neemt alleen maar toe en niet alleen voor industriële en zakelijke toepassingen, maar ook voor de particuliere markt. Vooral als het gaat om de combinatie van modern gemak en een trendy uitstraling, waarbij iedere gewenste sfeer te realiseren is. Naadloos staat voor strak, opgeruimd, netjes en voorziet in een ruimtelijk effect. De naadloze gietvloeren van G-vloeren doen daar een schepje bovenop met nog veel meer voordelen.

Naadloze vloer: dé gietvloer

Een gietvloer is in allerlei varianten verkrijgbaar en staat bekend als dé naadloze vloer die vele voordelen combineert. Zo beschikken deze naadloze vloeren over slijtvaste kenmerken, is er sprake van vloeistofdichtheid en van een onderhoudsvrij karakter. Dat zijn al een aantal praktische voordelen, maar wat te denken van de vele kleuren en designs die mogelijk zijn. Ook daarin staan de naadloze gietvloeren hoog op de lijst als het om de vele variaties in kleur, design en afwerking gaat. Bovendien geldt dat onze naadloze vloeren geluiddempend en brandwerend zijn. Verder is een combinatie met vloerverwarming mogelijk, zoals bij naadloze PU gietvloeren en naadloos woonbeton. Dan is er ook nog de eenvoud van reiniging en de lange levensduur die op onze vloersystemen van toepassing zijn.

Optimale hygiëne en schoonmaakgemak

Een naadloze vloer in de badkamer of in de keuken net als in de woonkamer voorziet in optimale hygiënische omstandigheden. Dat spreekt eigenlijk voor zich, want door een gebrek aan naden is het ook niet mogelijk dat er zich stof en vuil in ophoopt. Het schoonmaakgemak is ook logisch te verklaren, want een naadloze vloer bestaat uit een aangesloten geheel. Dan is het vrij simpel om er even met de stofzuiger of stofwisser en af en toe met een natte dweil overheen te gaan.

Kleuren en designs in overvloed

Er is nog een voordeel van onze naadloze vloeren en dat is dat er designs en kleuren in overvloed beschikbaar zijn. Een effen kleur voorziet elke ruimte van een groter makend effect en onze naadloze gietvloeren zijn daarbij in iedere RAL-kleur leverbaar. Mocht daar geen keuze uit te maken zijn dan zijn er nog meer kleurenseries beschikbaar. Naast een effen uitvoering is de vraag naar naadloze betonlookvloeren ook enorm groot. Dat heeft met het bijzondere effect te maken dat in het oppervlak is terug te zien. De populariteit van betonlookvloeren is groot geworden door de komst van het industriële interieur. Tegenwoordig zijn onze naadloze betonlook vloeren in allerlei soorten interieurs terug te zien. Daarbij is het zelfs mogelijk om het gewenste betoneffect te reguleren door deze meer of minder heftig aanwezig te laten zijn.

Laat u adviseren

Er zijn bij G-vloeren enorm veel mogelijkheden aanwezig om de keuze voor een naadloze vloer te maken. Wij raden u aan om een afspraak te maken en naar onze showroom te komen om kennis te maken met allerlei soorten naadloze vloeren. Daarbij voorzien wij u uiteraard graag van uitgebreid advies en denken wij mee om uw wensen in de praktijk te realiseren met een prachtige naadloze vloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten