Natuursteen vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een natuursteen vloer is een vloer die toe te passen is in vele situaties. Bijvoorbeeld als sfeervolle vloer in uw woning, maar ook als sterke vloer met een natuurlijk design voor winkels, showrooms en kantoren. Er zijn haast eindeloos veel opties beschikbaar om een natuursteen vloer geheel naar wens samen te laten stellen door G-vloeren. Bovendien profiteert u met een natuursteen vloer standaard al van meerdere voordelen dankzij de specifieke eigenschappen.

Maak kennis met de voordelen van een natuursteen vloer

Natuursteen vloeren zijn in de eerste plaats ijzersterk als het om het slijtvaste en vloeistofdichte karakter gaat. Het design met een natuurlijke steenachtige look spreekt tot de verbeelding en de vloer is volledig naadloos en voorziet in optimaal comfort. Een natuursteen vloer is bovendien een vloer die goed schoon te maken is en beschikt over een onderhoudsvrij karakter.

Er is een bijzonder lange levensduur van toepassing en dat maakt het tot een duurzame vloerafwerking. Natuursteen gietvloeren zijn aan te brengen over vloerverwarming, waarbij wij deze werkzaamheden vanuit eigen beheer uitvoeren. Tot slot is dit een type vloer dat door de bijzondere eigenschappen ook in natte ruimten is toe te passen, zoals in de badkamer.

  • IJzersterk in slijtvastheid
  • Vloeistofdicht: toepasbaar in natte ruimtes
  • Volledig naadloos
  • Steenachtige natuurlijke look
  • Goed schoon te maken en onderhoudsvrij
  • Bijzonder lange levensduur
  • Combinatie met vloerverwarming mogelijk
  • Optimaal comfort

Natuurlijke designvloer in vele kleuren

Het is belangrijk dat als u uw woning, winkel, kantoor of showroom binnenstapt dat de uitstraling en sfeer zijn zoals u wenst. Dat is met een natuursteen vloer als natuurlijke designvloer te realiseren.

Er zijn vele tinten beschikbaar om met uw voorkeur voor een kleur rekening te houden. Een enkele kleur toepassen is populair, maar het is eveneens mogelijk om voor een combinatie te kiezen om een mooi blenddesign te realiseren. Wij geven u graag advies door naar uw wensen en voorkeuren te luisteren om tot de beste keuze voor een uniek design te komen.

De uitstraling van een natuursteenvloer is stijlvol met een stoer tintje dankzij de steenachtige look. De gewenste sfeer is te beïnvloeden door voor een specifieke kleur te kiezen. Grijs versterkt het stoere en robuuste karakter en een zandkleur geeft net wat meer warmte af. Uiteraard zijn eventuele bestaande interieurkleuren als uitgangspunt te nemen om een kleur uit te kiezen voor uw natuursteen vloer.

Natuursteen vloer kosten

De prijs van een natuursteen vloer is van talloze kenmerken afhankelijk. Het oppervlak van de betreffende ruimte, zoals een woonkamer of slaapkamer (of allebei) speelt bijvoorbeeld een rol. Wij hanteren voor het aanbrengen van een natuursteen vloer namelijk een prijs per m2. De kosten zijn bovendien verder afhankelijk van eventuele extra opties, zoals wanneer u de keuze maakt om de vloer met vloerverwarming door ons te laten aanbrengen.

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze natuursteen vloeren of heeft u vragen? Bel ons gerust of kom langs in onze showroom voor advies en inspiratie. Het aanvragen van een offerte om inzicht te krijgen in de kosten van een natuursteen vloer is uiteraard online ook direct mogelijk.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten