Nieuwe toplaag gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer gaat echt jarenlang mee, maar dat betekent ook dat in de loop der jaren natuurlijk gebruikssporen zijn te zien. Of misschien is er her en der een krasje ontstaan door het schuiven met meubels zonder viltjes eronder. Zo kan er ook een ongelukje zijn geweest, waardoor er beschadiging is opgetreden. Ook zonlicht kan in de loop der jaren effect hebben gehad met verkleuring van de gietvloer tot gevolg. Een nieuwe toplaag gietvloer is in dat geval een ideale oplossing als renovatie van uw bestaande gietvloer.

Renovatie met nieuwe toplaag gietvloer

Het is als eerste altijd belangrijk om te kijken of het aanbrengen van een nieuwe toplaag gietvloer tot de mogelijkheden behoort. Er zijn bijvoorbeeld beschadigingen die zich niet lenen voor het aanbrengen van een nieuwe toplaag gietvloer. Bijvoorbeeld als er op de een of andere manieren grote scheuren zijn ontstaan en de gietlaag onder de toplaag is aangepast. Daarom komt er altijd eerst een expert van G-vloeren langs om de situatie ter plekke in kaart te brengen en te beoordelen. U krijgt dan een advies met de beste oplossing. Als het advies luidt dat een nieuwe toplaag de gietvloer er weer zo goed als nieuw uit laat zien dan kunnen wij aan de slag.

Nieuwe toplaag gietvloer aanbrengen

Bij het aanbrengen van een nieuwe toplaag gietvloer wordt eerst de huidige bovenste laag gereinigd. Dat is nodig omdat er namelijk vuil kan zitten in de gleuven van kleine krasjes. De reiniging vindt dan plaats tot diep in de krasjes. Deze voorbereidende werkzaamheden zijn onder meer van belang om een latere goede hechting van de nieuwe toplaag gietvloer te bewerkstelligen. De nieuwe toplaag bestaat uit een coating. Dat kan een PU coating zijn indien het een PU gietvloer betreft of een EP coating als het een epoxy gietvloer is. De toplaag laat de gietvloer er weer als nieuw uitzien en daarmee is de conditie van de vloer weer optimaal te noemen.

Nieuwe toplaag bij verkleuring

Het is ook mogelijk om bij verkleuring van de gietvloer een nieuwe toplaag te laten aanbrengen. Verkleuring kan plaatselijk ontstaan, zoals wanneer er jarenlang een groot meubelstuk op eenzelfde plek heeft gestaan. Bij het verplaatsen van het meubelstuk bestaat de kans dan dat er sprake is van verkleuring. Dat is heel goed mogelijk indien uv-straling van het zonlicht rechtstreeks uw huis binnenkomt en op de vloer schijnt. Het is niet mogelijk om de verkleuring door reiniging op te heffen. Een nieuwe toplaag gietvloer is in dit geval de beste optie om de vloer opnieuw te kleuren. Daarbij heeft u de keuze om dezelfde kleur te laten aanbrengen of de toplaag in een nieuwe kleur te laten uitvoeren.

Gietvloer van nieuwe kleur voorzien

Ook als uw gietvloer niet is verkleurd, maar u een andere kleur wenst in verband met het herinrichten van uw interieur is een nieuwe kleur toplaag dus een optie. De kosten voor het op deze wijze vernieuwen van uw gietvloer variëren en zijn van diverse factoren afhankelijk. Wij doen u graag na inventarisatie een vrijblijvende prijsopgave toekomen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten