Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor Amulet nieuwbouw in Utrecht

Amulet Utrecht: stijlvol wonen op een moderne gietvloer

Amulet Utrecht krijgt vorm als stijlvol appartemensgebouw en zoals het er van buiten uitziet, kan het ook in je eigen appartement zijn. Er zijn steeds meer mensen die bij het verhuizen naar een nieuwbouwappartement de keuze maken voor een stijlvolle en moderne gietvloer. Wij zijn bovendien ervaren in de plaatsing van gietvloeren in appartementen in nieuwbouwprojecten. Maak kennis met onze bijzondere gietvloeren en ontdek het comfort, praktisch gemak en fantastische designs en kleuren.

Eenheid in uw appartement in Amulet Utrecht

De appartementen in Amulet Utrecht hebben een indeling met een riante woonkamer en open keuken. Daarnaast is er een hoofdslaapkamer en geldt afhankelijk van het type appartement of er nog een of twee slaapkamers aanwezig zijn. Het mooiste in het nieuwe appartement is als de vloer helemaal doorloopt, want dat zorgt voor eenheid in de uitstraling. Onze gietvloeren zijn geschikt om zowel in de woonkamer als open keuken en slaapkamers aan te brengen. Door de hal of gang daarin mee te nemen, is de eenheid qua stijlvolle uitstraling helemaal optimaal.

Eigentijds wonen

Het nieuwe appartementencomplex Amulet komt straks in de wijk Leidsche Rijn te staan. Dit is een eigentijdse wijk met een ideale ligging ten opzichte van zowel het station als de A2. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich een supermarkt en het Utrechtse centrum is al binnen twintig minuten op de fiets te bereiken. De ligging is wat dat betreft perfect en het wonen in deze moderne wijk krijgt verder vorm door ook in uw eigen appartement de keuze te maken voor eigentijds wonen. Onze gietvloeren voldoen aan alle eigenschappen om uw nieuwe appartement op een eigentijdse en zelfs tijdloze manier in te richten.

Zacht comfort met eigentijds gemak

Het eigen appartement is de thuisbasis om in de vrije tijd te ontspannen. Dan is het wel belangrijk dat er aan alle standaarden van comfort wordt voldaan. Wat dat betreft voelen onze gietvloeren comfortabel zacht aan en is er ook nog eens sprake van groot onderhoudsgemak. Stofjes en vuiltjes blijven niet vastplakken, maar liggen los op de vloer, omdat gietvloeren over vuilafstotende eigenschappen beschikken. De hygiënische omstandigheden zijn wat dat betreft te optimaliseren met een gietvloer in uw appartement. Stofzuigen en stofwissen zijn de enige taken om de vloer in een perfecte conditie te houden.

Het design? Dat bepaalt u!

De architectuur van Amulet in Utrecht staat vast, maar als het om de binnenhuisarchitectuur gaat qua interieur heeft u de touwtjes in de handen. Het is goed om te weten dat u met onze gietvloeren alle kanten op kan als het om materiaal, kleur en design gaat. Hierdoor is het namelijk mogelijk om met echt alle interieurwensen rekening te houden. Heeft u een bepaald soort woonstijl in gedachten? Wij hebben de gietvloer in huis om in uw appartement de basis voor een specifieke woonstijl te creëren, variërend van industrieel tot speels en van stijlvolle luxe tot exclusieve elegantie. Maak gerust een afspraak met G-vloeren om u alvast te oriënteren, inspireren en te laten adviseren.