Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
beton cire vloer in badkamer

Beton cire: de nieuwe trends en kleuren in 2024

De trends voor 2024 zijn weer gezet, zodat u de keuze heeft uit de nieuwste stijlen en populairste kleuren voor het interieur. Wij hebben voor beton cire de nieuwe trends en kleuren in 2024 voor u op een rij gezet. Beton cire is qua populariteit aan een forse opmars bezig en daarom steeds vaker terug te zien in de woninginrichting. In 2024 zijn er een aantal trends en kleuren voor beton cire die eruit springen. Ontdek hier welke van de trends en kleuren het beste bij uw smaak en interieurstijl past.

Kleiachtige natuurlijke kleuren

Het is bekend dat beton cire kleuren in allerlei variaties beschikbaar zijn, maar in 2024 zijn het de kleiachtige tinten die de trend zetten. In het bijzonder de kleiachtige kleuren die hier en daar een zachte ondertoon hebben met een vleugje roze. Deze kleur sluit perfect aan bij de woontrend om een rustige en relaxte sfeer te creëren. Bovendien past de natuurlijke kleur van beton cire perfect bij stijlvolle tinten als grijs, zwart en wit net als bij terracotta kleuren.

Roodbruin voor een warme look

Een andere trend op het gebied van kleur in 2024 voor beton cire zijn de roodbruine tinten. Deze kleur is net wat donkerder dan de kleiachtige tinten en straalt extra veel warmte en sfeer uit. Roodbruin is voor wat betreft de woontrends in het algemeen dit jaar een van de populairste kleurtinten. Het is een kleur die dan ook een goede match is met bijvoorbeeld koper en messing in de badkamer.

Groentinten en olijfgroen in het bijzonder

Bij beton cire denken de meesten al snel aan grijs als stijlvolle kleurtint, maar er is in 2024 sprake van een hele nieuwe trend. Groentinten zijn in opkomst en vooral de tint olijfgroen is straks in nieuwe interieurs terug te zien. Het lijkt een tikkeltje gewaagd om beton cire in olijfgroen uit te voeren, maar in het echt is het resultaat werkelijk magnifiek. Dit heeft te maken met dat olijfgroen als een vertroebelde kleurtint te zien is. Dit met een vleugje grijs, zwart of wit. Daarom is olijfgroen geen opvallende kleur groen, maar een bijzonder stijlvolle en exclusieve tint die beton cire een luxe uitstraling geeft. De kleurtint valt extra op als het interieur witte of beige kleuren bevat.

Beton cire trend in de badkamer

De kleuren vormen elk jaar trends op zich en zo ook in 2024, maar er zijn ook nog andere trends te onderscheiden. Bijvoorbeeld de trend om in 2024 de badkamer zo strak, praktisch en stijlvol mogelijk te maken. Beton cire voldoet als stijlvolle vloer- en wandafwerking aan alle aspecten en levert zelfs extra voordelen op. De naadvrije beton cire vloeren en wanden van beton cire zijn super hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Bovendien is het een trend om vooral duurzame en natuurlijke materialen te gebruiken. Daarbij geeft de keuze voor een trendkleur de badkamer een unieke twist.

Kleuradvies van G-vloeren

Neem gerust de tijd om de juiste keuze voor een beton cire kleur te maken en maak van de gelegenheid gebruik om van ons kleuradvies te krijgen. Bel voor een afspraak en laat u inspireren in onze showroom.