Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire op gipsplaat

Beton ciré verovert interieurwereld: van vloer tot plafond een stijlstatement

Beton ciré maakt een statement voor stijl en is in de interieurwereld daarom steeds meer geliefd. De strakke afwerking van vloeren en wanden in een unieke kleur en met een bijzonder patroon laten het stijlstatement voor zich spreken. De luxe look is standaard aanwezig en er is zelfs te zeggen dat beton ciré een exclusief karakter heeft. Het is bij ons dan ook een van de artistieke vloeren en wanden met een geheel eigen identiteit.

Beton ciré voor vloeren, wanden en plafonds

Het is op verschillende manieren mogelijk om een stijlstatement te maken. In de interieurwereld kan dat door een specifieke woonstijl te benadrukken, zoals met een minimalistisch of industrieel interieur. Dat is precies wat beton ciré met vloeren, wanden en plafonds kan doen, namelijk een stempel drukken op de sfeer en de uitstraling. Beton ciré is als betonstuc geschikt voor allerlei toepassingen en voor vloeren en wanden een favoriet.

Luxe en exclusieve uitstraling

Bij de keuze voor beton ciré maakt u op uw eigen manier een stijlstatement. Kiest u bijvoorbeeld voor deze afwerking van vloeren en wanden in uw badkamer? Dan bent u verzekerd van een luxe en exclusieve uitstraling. De betonstuc kenmerkt zich namelijk door de combinatie van een volledig naadvrije uitvoering, gemêleerd effect en praktische eigenschappen, zoals een vloeistofdicht karakter. Uw eigen stijlstatement komt naar voren in de kleurkeuze, maar ook in het effect dat stoer, speels, elegant, levendig of subtiel kan zijn.

Blijvende trend

De trends in de interieurwereld wisselen regelmatig en sommige komen terug, sommige zien we nooit meer terug en sommige blijven. Beton ciré heeft naam en faam gemaakt in de interieurwereld en heeft zich als stijlstatement een eigen plek toegeëigend. Het is dan ook een blijvende trend en dat is maar goed ook. Beton ciré gaat jaren mee en daarom is het ideaal dat het design een tijdloos karakter heeft.

Geschikt voor vrijwel alle ondergronden

Beton ciré is niet zomaar ontdekt om vloeren, wanden en plafonds mee uit te voeren. Het is namelijk een product dat toe te passen is op vrijwel alle ondergronden. Het breekwerk kan in een badkamer met tegels of ruimte met plavuizen achterwege blijven. Beton ciré is daar met de nodige voorbereidingen overheen te plaatsen. Dat is pas ideaal en scheelt kosten en tijd. Beton ciré is niet alleen over tegels aan te brengen, maar ook over een cementdekvloer net als over hout of gips.

Natuurlijk stijlstatement

Er zijn echt veel voordelen te benoemen als het gaat om beton ciré en zeker als het om de uitstraling gaat. Een beton ciré vloer of wand laat zich namelijk zien als een natuurlijk stijlstatement met een duurzaam karakter. Er is wat dat betreft sprake van een combinatie van natuurlijk beton met polyurethaan. Dit is een unieke mix die niet alleen pal voor het stijlstatement staat, maar zich ook kenmerkt door comfort en onderhoudsgemak. Het vloeistofdichte karakter zorgt er bovendien voor dat beton ciré perfect is om in uw badkamer een natuurlijk stijlstatement te creëren.