Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Betonlook vloer Almere

Betonlook vloer voor villa in Almere

Er zijn de afgelopen periode meerdere woningen geweest waar het applicatieteam van G-vloeren een naadloze vloer heeft aangebracht. Een van deze projecten is onlangs in april gerealiseerd met als opdracht het aanbrengen van een betonlook vloer voor een villa in Almere. Het resultaat mag er zijn en de villabewoners zijn meer dan tevreden en enorm blij gekozen te hebben voor de bijzondere betonlook vloer.

Betonlook vloer: robuuste look met warme uitstraling

De betonlook vloer voor een villa in Almere is op een groot oppervlak in de woonkamer aangebracht. Bij een groot oppervlak is het extra belangrijk om niet alleen met de kleur, maar ook met het design rekening te houden. De betonlook vloer past in alle opzichten perfect in de woonkamer in de villa in Almere. Niet alleen is er sprake van een geweldige mooie grijstint, maar ook van een levendig effect. Deze combinatie voorziet in de welbekende robuuste look, maar wel met een uitstraling die warm aandoet. Dat is zeker van belang om sfeer te creëren in een grote ruimte, zoals in de riante living in de villa.

Vrijheid van kleuren in het interieur

Dat de bewoners de betonlook vloer in de villa in Almere in een grijstint hebben gekozen, heeft een reden. De wens was namelijk om alle vrijheid te hebben voor de kleurkeuze in de rest van het interieur. Bovendien voorziet een grijstint in het meest realistische karakter, waardoor de natuurlijke uitstraling geenszins kunstmatig lijkt te zijn. De vrijheid van de samenstelling van kleuren in het interieur in de grote living is met de grijstint van de betonlook vloer in alle opzichten aanwezig. Grijs is met felle kleuren te combineren, maar staat bijvoorbeeld ook prachtig bij beige en bruin of bij zwarte en wit. De villabewoners kunnen het interieur qua kleur dan ook helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Daarbij geeft de wetenschap dat grijs overal bij past extra veel vrijheid.

Ideaal in vele opzichten

De betonlook vloer voor de bewoners van de villa in Almere is in vele opzichten ideaal te noemen. De look en feel zijn daarin uiteraard belangrijk, maar de lange levensduur eveneens. Bij de keuze voor een betonlook vloer van G-vloeren is het niet nodig om over een aantal jaar weer uit te kijken naar een andere vloer. De slijtvaste eigenschappen en perfecte kwaliteit voorzien in een duurzaam karakter en daarmee in een lange levensduur. Bovendien is een betonlook vloer ook ideaal als het om het waterdichte karakter gaat.

Een keer een ongelukje met een glas wijn zorgt niet voor vlekken, want de wijn trekt niet in de waterdichte vloer. Overigens is dat wel mogelijk als de wijn urenlang blijft liggen. Daarom is het wel aan te raden om vocht direct weg te nemen. Het naadloze karakter zorgt voor gelijkheid en rust in de villa en het geluiddempende karakter voorziet bovendien ook nog in een rustige sfeer. Al met al zijn dat net als het design allemaal redenen waarom het stel voor een betonlook vloer in de villa in Almere heeft gekozen.