Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Creative Group kiest voor G-vloeren

Projectomschrijving Creative Group

Creative Group is de drijvende kracht achter verschillende sterke online concepten: Beltegoed.nl, Guthaben.de, Herladen.com, Recharge.com, Cadeaukaart.nl, Giftcards.nl, Condoomfabriek.nl, Condooms.nl, Safe.nl en SMScity.com. Creative Group investeert niet alleen in nieuwe diensten of producten, maar bouwt ook verder aan de marktposities van de bestaande concepten in het productportfolio. Aan G-vloeren werd gevraagd welke type vloer kon dienen als vervanging van een 1100 m2 grote grindvloer. Gekozen werd om de bestaande grindvloer te slopen en de ondergrond eerst goed te egaliseren. Daarna werd een PU gietvloer aangebracht in een trendy grijstint, de “betonlook”, een PU gietvloer die een tijdloze uitstraling heeft en zeer gemakkelijk te onderhouden is.

Productomschrijving polyurethaan gietvloer

PU gietvloeren zijn snel en naadloos aan te brengen over allerlei ondergronden. De uiteindelijke gietlaag is zeer dun, maar een paar millimeter dik, maar zorgt in één keer voor een prachtige opwaardering van de vloer. De voordelen van PU gietvloeren zijn onder meer; de goede slijt- en krasvastheid, de UV-stabiliteit (weinig verkleuring), grotere oppervakken zijn makkelijk te behandelen, de vloer voelt warm aan en kan bovendien met een antisliplaag worden uitgevoerd. Dit type vloeren is bestand tegen intensieve gebruiksbelastingen. Bovendien zijn PU gietvloeren ook met zogenaamde alifatische vulstoffen en pigmenten toe te passen. Deze a-polaire stoffen zijn moeilijk te verontreinigen en gaan geen scheikundige verbinding aan met water. Dit zorgt voor een uitstekende kleurechtheid en UV-stabiliteit.

Uitvoering PU gietvloer betonlook Creative Group

Het aanbrengen van een vlakke naadloze gietvloer kan niet zonder eerst te kijken naar de ondergrond. De bestaande grindvloer was beschadigd en vormde geen stabiele ondergrond voor de dunne PU gietlaag. De grindvloer werd gesloopt waarna kon worden begonnen met het aanbrengen van de egalisatielaag. Daarna werd een hechtprimer geappliceerd en kon worden begonnen met het mengen van de gietvloercomponenten. Vervolgens werd de gietlaag met een vlakspaan opgezet. Voor een goede egale dekking is het slim om kruislings te werk te gaan. De vloer wordt in één werkgang gestreken, na 72 uur is de vloer al beloopbaar. Uiteindelijk vormt een sterke topcoating extra bescherming tegen UV-straling.