Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Een woonkamer met een tafel, stoelen en een bank. Gietvloer zorgt voor een perfecte ambiance.

Creëer de perfecte ambiance in je woning in New Roots Utrecht met een gietvloer

Een nieuw huis staat straks te wachten op bewoners die verhuizen naar een nieuwbouwwoning van het project New Roots in Utrecht. Het is nu nog even uitkijken naar de oplevering, maar dan kan het leven in een nieuwe woning beginnen. In uw nieuwe woning in New Roots heeft u de mogelijkheid om zelf een unieke ambiance te realiseren. Denk maar aan de woonstijl, maar ook aan kleuren en materialen. Wilt u de perfecte ambiance creëren in uw woning in New Roots? Een gietvloer van G-vloeren is daar de beste keuze voor.

New Roots in Utrecht

New Roots is in Utrecht een nieuwbouwproject dat uit verschillende fases bestaat met twee woongebouwen als eindresultaat. Tijdens de eerste fase krijgt het woongebouw ‘Wilg’ vorm en in de tweede fase komt woongebouw ‘Kers’ tot stand. Dit nieuwbouwproject in Utrecht kenmerkt zich door de variatie aan verschillende typen woningen. Er komen in totaal 207 woningen in New Roots. De woningtypen variëren van studio’s tot tweekamerappartementen en van driekamerappartementen tot poortwoningen. Ook is er ruimte voor terraswoningen net als voor herenhuizen, poortwoningen en tuinwoningen.

Prachtige locatie in Utrecht

De nieuwe woonomgeving van New Roots ontstaat op een prachtige locatie. De appartementen en woningen komen namelijk in Utrecht Leidse Rijn Centrum te staan. Het voordeel voor de nieuwe bewoners van New Roots is, dat deze alle belangrijke voorzieningen in de eigen omgeving beschikbaar hebben. Naast scholen die op loopafstand zijn gelegen, zijn er horecagelegenheden in de buurt net als verschillende soorten winkels. Ook de gezondheidszorg is in deze omgeving vertegenwoordigd.

Mooie binnentuin

De beide woongebouwen van New Roots krijgen elk een mooie binnentuin, zoals de Kersentuin. Deze tuin krijgt plukbomen en dat betekent dat de bewoners zelf fruit mogen plukken van zowel de bomen als vruchten van planten. Uiteraard komen er ook kersenbomen in deze binnentuin te staan. In de andere binnentuin krijgen vogels alle ruimte om gebruik te maken van vogelkastjes en van de begroeide gevels net als van bomen en beplanting.

Duurzame woningen

Er komen uitsluitend duurzame woningen te staan in New Roots in Utrecht. Op de daken van de woongebouwen komen er zonnepanelen te liggen om op deze wijze in energie te voorzien. Bovendien worden de gevels en daken van groen voorzien om voor een natuurlijke vorm van isolatie te zorgen. De begroeiing houdt hitte tegen en het regenwater dient onder meer voor de bewatering van de planten in de tuin. Ook komt er in de woningen vloerverwarming net als vloerkoeling en het is goed om te weten dat deze systemen perfect combineren met onze gietvloeren.

Welke gietvloer kiest u?

Wij hebben voor alle nieuwe bewoners van new Roots de perfecte gietvloer beschikbaar om een fijne ambiance in huis te creëren. De woonomgeving wordt prachtig, maar het interieur in uw eigen woning verdient hetzelfde karakter. Maak een afspraak met G-vloeren om te kijken welk type gietvloer het beste bij u past, zoals een PU gietvloer, betonlook vloer of woonbeton. Uiteraard stemmen wij de uitvoering geheel af op uw wensen met een brede waaier aan kleuren en designs. Informeer ook bij uw toekomstige buren naar de voorkeur voor een gietvloer, want wij geven u en de buren graag een burenkorting.