Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Een warme woonkamer met een houten tafel en een bank, aangevuld met een gietvloer.

Creëer rust en stijl in je appartement met een gietvloer: Ontdek de geluiddempende eigenschappen en esthetische voordelen!

Bij de inrichting van uw appartement of bij het vervangen van de vloer zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Wilt u thuiskomen in uw appartement en rust en comfort ervaren, dan is onze gietvloer met geluiddempende eigenschappen daar de beste keuze voor. Bovendien is uw vloer zo samen te stellen dat deze volledig tegemoetkomt aan uw wensen voor stijl, design en kleur. Het resultaat mag er zijn en niet voor even, maar voor jaren, want onze gietvloeren met geluiddempende eigenschappen gaan jarenlang mee.

Rust in uw appartement

Kiest u voor een gietvloer in uw appartement, dan creëert u daarmee in meerdere opzichten rust. De vloer kent namelijk geen onderbrekingen, want deze is geheel naadloos. Dat brengt al rust met zich mee in esthetisch opzicht met als extra voordeel dat er sprake is van een optisch vergrotend effect. De geluiddempende eigenschappen van onze gietvloeren voor appartementen zorgen ervoor dat u net als uw buren geen hinder ervaart van galm of andere vormen van geluidsoverlast. Onze PU gietvloer met geluiddempende eigenschappen is wat dat betreft een ideale keuze voor uw appartement.

Geluiddempend karakter

De zachte en verende kenmerken van polyurethaanhars zorgen ervoor dat er sprake is van een beperking van geluidsoverdracht. Dit voorkomt geluidsoverlast net als dat de licht verende en naadloze vloer voorkomt dat u een hinderlijke galm ervaart. Het 100% naadloze karakter zorgt ervoor dat er geen geluidsweerkaatsing plaatsvindt. Het is overigens ook mogelijk om de geluidsoverdracht nog verder te beperken. Wij bieden u wat dat betreft de mogelijkheid om onder de PU gietvloer voor een rubberen ondervloer te kiezen. Dit is onder meer een ideale optie als de VvE hoge eisen stelt aan ten aanzien van het voorkomen van geluidsoverlast.

Comfort in uw appartement

Het toekomstige comfort in uw appartement is eveneens gegarandeerd met onze gietvloeren. Dit is te danken aan het zacht aanvoelende oppervlak van polyurethaanhars dat ook over elastische kenmerken beschikt. U loopt straks haast zo licht als een veertje door uw appartement. Verder is het comfort eveneens te danken aan de warmte die de vloer afgeeft door de omgevingstemperatuur over te nemen. Wilt u nog meer warmte ervaren onder de voeten? Dan raden wij aan om de PU gietvloer met vloerverwarming door ons te laten uitvoeren.

Stijl in uw appartement

Het voordeel van een gietvloer is dat deze volledig is aan te passen aan uw wensen voor een bepaalde stijl. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van werkelijke alle denkbare kleuren, waar u een keuze uit kan maken. De naadloze uitvoering zorgt voor een stijlvol en modern karakter en met de kleurkeuze bepaalt u de uitstraling.

Extra voordelen van geluiddempende gietvloer

Het zit met de rust, comfort en stijl straks goed in uw appartement als u een gietvloer door ons laat aanbrengen. Daarnaast profiteert u van talloze extra voordelen, zoals van het onderhoudsarme karakter en gemakkelijke reiniging vanwege het hygiënische en vuilafstotende oppervlak. Wilt u rust, stijl en comfort in uw appartement? Neem gerust contact op met G-vloeren, wij helpen u graag verder.