Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
epoxyvloer in bedrijfspand

De economische impact van epoxy: hoe langdurige vloeren kosten besparen voor bedrijven

Elke keuze die een bedrijf maakt bij het doen van een uitgave, kent verschillende overwegingen. Het kostenaspect is daarbij uiteraard van belang. Een slim bedrijf maakt bovendien niet alleen de keuze voor de beste kwaliteit voor de voordeligste prijs, maar ook een duurzame keuze. Deze aspecten zijn bij de aanschaf van een vloer voor uw bedrijf van groot belang. In dat kader heeft epoxy een economische impact die voor uw bedrijf een kostenbesparing oplevert. Epoxy is een perfect soort kunsthars dat namelijk in toepassing bij vloeren in een lange levensduur voorziet.

Wat is epoxy?

Epoxy is kunsthars dat voor uiteenlopende toepassingen geschikt is, zoals vloeren. Dit door epoxy te combineren met een verharder. Het mengen van deze vloeibare bestanddelen levert een chemische reactie op. Door dit effect ontstaat er een uitgehard en sterk materiaal dat vloeistofdicht en chemicaliënbestendig is. Epoxy is bovendien geschikt om pigment aan toe te voegen om allerlei kleuruitvoeringen te realiseren. Verder zijn er bijzondere eigenschappen aan toe te voegen met onder meer kleurvlokken, antislip, geluiddemping of is er een speciale uitvoering van te maken, zoals een antistatische vloer.

Kostenbesparing door lange levensduur

Een epoxyvloer levert in allerlei werksituaties en zwaar belaste ruimtes een ideale partner op voor uw bedrijf. U realiseert met de investering in epoxy als vloer een kostenbesparing op korte termijn en op lange termijn. Het is namelijk een van de voordeligste industriële vloeren die er zijn zonder dat de lage prijs op kwaliteit inlevert. De lange levensduur is overigens wel afhankelijk van de kwaliteit, ondergrond en laagdikte.

Kwaliteit verzekerd

Wilt u verzekerd zijn van een kostenbesparing door de lange levensduur, dan zijn wij u graag van dienst. Als specialist in epoxyvloeren leveren wij de beste kwaliteit en zijn wij vakkundig en ervaren in het aanbrengen ervan. Dit is ook een reden dat een epoxyvloer zomaar tientallen jaren mee kan gaan. Mocht er na jaren gebruik schade ontstaan dan is het mogelijk om de epoxyvloer te herstellen of te renoveren. Bijvoorbeeld door een nieuwe laag epoxycoating aan te brengen om de levensduur verder te verlengen.

Verschil in kosten t.o.v. andere vloeren

De keuze voor epoxy is voordelig en goedkoop in vergelijking met tal van andere soorten vloeren. Dit heeft te maken met de lage aanschafprijs die combineert met een lange levensduur. U profiteert wat dat betreft dubbel als het gaat om een kostenbesparing bij de aanschaf van een vloer voor uw bedrijf.

Extra prijsvoordeel

Een vloer met lange levensduur, zoals onze epoxyvloeren voorziet in een extra prijsvoordeel, want wij werken met m2 prijzen op basis van schaalvoordeel. Dit betekent in praktische zin dat u een lagere m2 prijs betaalt voor epoxy als de totaalomvang van het project toeneemt. Epoxy is een type kunsthars dat geschikt is om op een groot aantal m2 aan te brengen, zoals in fabrieken, magazijnen, productiehallen, werkplaatsen en parkeergarages. Het gaat dan ook meestal om grote oppervlakken en daar bieden wij u een bijzonder gunstige prijs voor. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. U ziet dan snel dat u echt kosten bespaart voor u bedrijf als u voor epoxy kiest.