Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor nieuwbouw in amstelveen

Maak je droomhuis compleet met een gietvloer in de ruime en moderne woningen van Nieuwbouwproject Beauve in Amstelveen

Het Nieuwbouwproject Beauve omvat ruim vijftig riante eengezinswoningen in verschillende varianten. De woningen komen in Amstelveen in de wijk Bovenkerk te staan. Dit is een veelzijdige buurt met een dorpse sfeer. De uitstraling van de woningen verwijst naar de typische stijl van de jaren 20 en jaren 30. Komt u hier in een van de droomhuizen te wonen? Maak uw droomwoning compleet met de keuze voor een gietvloer van G-vloeren.

Droomhuis in Bovenkerk

Het natuurgebied De Poel en het Amsterdamse Bos vormen de omgeving van de gezellige buurt Bovenkerk in Amstelveen. De ruim vijftig woningen in Bovenkerk krijgen vorm in zes verschillende varianten. Op deze manier is het heel gemakkelijk om uw droomhuis te kopen, die perfect op uw woonwensen is afgestemd. Er komen herenhuizen met drie woonlagen, maar ook met vier woonlagen. Of bent u straks de eigenaar van een singelwoning, tussenwoning of 2-onder-1 kapwoning? Het wordt in elk geval een droomhuis, waarbij u van uw huis een thuis kan maken met een interieur naar wens. Kiest u daarbij voor een gietvloer dan bent u verzekerd van een duurzame vloer met modern gemak, comfort en een fantastisch design.


Dorpse sfeer en natuurrijke omgeving

Een belangrijk kenmerk van Nieuwbouwproject Beauve in Amstelveen is de natuurrijke omgeving en wonen in een buurt met een dorps karakter. Bovenkerk is van oorsprong een voormalig dorp en heeft als wijk in Amstelveen de dorpse sfeer altijd weten te behouden. Het is ideaal, dat de natuur zich aan de rand bevindt en dat belangrijke voorzieningen in Amstelveen in de buurt aanwezig zijn. Het Amsterdamse Bos is op wandelafstand gelegen van Beauve en dit geldt ook voor het natuurgebied De Poel. In de nieuwe wijk in Bovenkerk is er bovendien ook volop aandacht voor het creëren van een groene omgeving. In het midden van het groen is er ruimte voor een speeltuin en er komt langs het water een wandelpad.


Voorzieningen nabij

Beauve krijgt vorm in het zuidwesten van Amstelveen en in de wijk Bovenkerk zijn er op wandelafstand allerlei voorzieningen gelegen. Er is een supermarkt op loopafstand bereikbaar en ook is er een bouwmarkt gevestigd. Ook het winkelcentrum van Westwijk is prima te bereiken vanuit uw woning in Beauve. Bovendien zijn er in de wijk meerdere sportvoorzieningen aanwezig, zoals een zwembad, hockeyclub, fitnesscentrum en tennisclub. In de nabije omgeving is er een basisschool gevestigd en voor oudere kinderen is er een middelbare onderwijsinstelling.

 

Uw droomhuis in Beauve inrichten

Een droomhuis in een droomomgeving verdient het om perfect te worden ingericht. De samenstelling van het interieur begint bij de keuze voor een ideale vloer. Onze gietvloeren voldoen aan de hoogste wooneisen van comfort tot onderhoudsgemak. De kleur laat u aansluiten bij uw wensen voor de interieurkleuren. Het is ook mogelijk om een variant van een moderne PU gietvloer te laten aanbrengen, zoals een betonlook vloer of luxe woonbeton. Neem voor meer informatie over het samenstellen van uw gietvloer voor uw droomhuis van het Nieuwbouwproject Beauve contact op met G-vloeren.