Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor Cruquius Amsterdam

Een gietvloer voor nieuwbouwwijk Cruquius Amsterdam

Alle toekomstige bewoners in de nieuwbouwwijk Cruquius in Amsterdam staan voor de keuze welke vloer te nemen. Het nieuwbouwproject krijgt vorm in het Oostelijke Havengebied op het schiereiland. Er ontstaat een nieuw stadsdeel dat aan het water is gelegen in een wijk die toekomstbestendig en dynamisch is. De bouw van het unieke woon- en werkgebied is al jaren geleden gestart en er vindt nog steeds nieuwbouw plaats. Bijvoorbeeld de nieuwbouwwijk Cruquius op het gelijknamige stadseiland met luxe penthouses, lofts, exclusieve koopappartementen, stadswoningen en huurappartementen. Bent u een van de gelukkigen die hier gaat wonen dan past een moderne gietvloer in uw woning daar perfect bij.

Gietvloer voor toekomstige bewoners op Cruquius

Het is prachtig wonen op Cruquius aan het water van de Entrepothaven. De woonomgeving is wat dat betreft perfect en het is natuurlijk ook de bedoeling om dat met het interieur te evenaren. Of misschien wel te overtreffen, want dat is mogelijk als u de keuze maakt voor een gietvloer van G-vloeren. Net als dat er alle vrijheid is om een nieuwbouwwoning naar eigen smaak in te delen, geldt dat ook voor het samenstellen van een gietvloer. Zoals er op het stadseiland Cruquius sprake is van de verbinding met water geldt dat een gietvloer een verbindende eenheid in huis vormt.

Moderne vloer voor elk type woning

Het voordeel van onze gietvloeren is, dat deze voor elk type woning geschikt zijn. Bijvoorbeeld voor een mooie loft op het stadseiland Cruquius, maar zeker ook voor een royale stadswoning net als voor de fraaie appartementen. Elk ontwerp van de woningen is met oog voor details en smaak tot stand gekomen. De materialen en kleuren zijn op elkaar afgestemd om samen een perfecte uitstraling te creëren. Het samenstellen van een gietvloer voor Cruquius woningen gaat op eenzelfde manier. Zo stelt G-vloeren op basis van uw wensen en rekening houdend met details een schitterende gietvloer samen. Voor wat betreft de keuze uit materialen zijn er allerlei mogelijkheden om met uw persoonlijke smaak rekening te houden.

Keuze uit gietvloeren

Het is bij de keuze uit het aanbod met gietvloeren voor woningen in de wijk Cruquius mogelijk om met speciale wensen rekening te houden. Bijvoorbeeld met het materiaal. Onze PU gietvloeren zijn enorm populair om toe te passen in nieuwbouwwoningen. Het zijn namelijk moderne en strak ogende vloeren waar geen naden in voorkomen. Bovendien is het een vloer die in een fantastisch comfort voorziet, hygiënisch is en waterdichte eigenschappen heeft. Het onderhoudsvrije karakter spreekt ook aan net als de optie om uit alle kleuren een keuze te maken. Naast PU gietvloeren voorzien wij voor nieuwbouwwoningen op Cruquius ook in andere prachtige vloeren, zoals in woonbeton en siergrindvloeren, maar ook in beton ciré en San Marco vloeren. Wij hebben smaakvolle designvloeren in huis die de beste keuze vormen voor uw toekomstige huis op stadseiland Cruquius.

Het is mogelijk om al ver voor de oplevering een gietvloer voor uw woning Cruquius samen te stellen. Doet u dat samen met andere toekomstige bewoners dan is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.