Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer in nieuwbouwwijk Wisselspoor te Utrecht

G-vloeren actief met gietvloeren voor Wisselspoor Utrecht

Het nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht is gestart met de ontwikkeling van het eerste deelgebied. Het gebied kent een variatie aan woningen die combineren met historische gebouwen in een groene ruimte met parken en allerlei voorziening. Er is sprake van aansluiting op wijken die al bestaan om in een geleidelijke overgang te voorzien. G-vloeren is met het realiseren van gietvloeren actief voor nieuwbouwwoningen in Wisselspoor in Utrecht. Onze gietvloeren voorzien door het naadloze karakter in elk nieuw huis in een vloeiende overgang en is daarmee voor iedere ruimte een verbindende factor.

Wonen waar gewerkt werd

Wisselspoor in Utrecht is een typisch voorbeeld van een nieuwbouw dat vorm krijgt op een terrein waar ooit is gewerkt is. Dat wat Werkspoor was, is nu Wisselspoor. De nieuwbouw staat op het terrein dat in het verleden de basis vormde voor de Koninklijke Nederlandse Fabriek voor Werktuigen en Spoormaterieel. Het leuke is dat in de nieuwe wijk Wisselspoor de historie zichtbaar aanwezig blijft. Bijvoorbeeld met bielzen en wissels, maar ook met stootblokken en stukken van het spoor. Het industriële karakter van weleer is in het heden in uw woning overigens te realiseren met een van onze vele gietvloeren.

Gietvloer af te stemmen op interieurstijl

Wisselspoor is een bruisende nieuwe wijk in Utrecht, waar er sprake is van een diversiteit aan woningen. Er zijn appartementen en woningen die naar eigen inzicht zijn in te delen. Bijvoorbeeld op een originele en creatieve manier of met de focus op een meer klassieke inrichting of juist hypermodern interieur. Voor welke stijl u ook kiest in uw woning in deze nieuwe bruisende wijk, een gietvloer is als basis altijd perfect. Dat komt omdat er bij de uitvoering van een gietvloer met allerlei wensen rekening valt te houden. Bijvoorbeeld met de kleur of met het design, want een gemêleerde vloer als betonlook vloer behoort eveneens tot de mogelijkheden. G-vloeren houdt dat wat betreft met al uw wensen rekening.

Groene woonomgeving

Het is in huis fijn wonen en leven op een mooie gietvloer en in een comfortabel interieur, maar dat zet zich buiten eveneens door. Nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht kenmerkt zich namelijk door een groene woonomgeving. Zo is het heerlijk om langs het spoor door een avontuurlijk stadspark te wandelen of in een van de andere vele parken. Oude bomen blijven, daar waar het mogelijk is, onderdeel uitmaken van de woonomgeving. Er zijn bovendien duurzame innovaties van toepassing met onder meer de mogelijkheid om van een e-deelvervoer gebruik te maken. Een groene woonomgeving vormt de basis om de natuur terug te brengen en eerder de fiets te pakken of te gaan wandelen. Daarom komen er minder auto’s in het straatbeeld en als er toch een auto nodig is dan biedt een deelauto bijvoorbeeld uitkomst.

Duurzame gietvloeren

G-vloeren draagt ook bij aan duurzaamheid met een uitgebreid aanbod van milieuvriendelijke gietvloeren. Onze gietvloeren sluiten ook wat dat betreft weer perfect aan op het natuurlijke en groene karakter van nieuwbouwwijk Wisselspoor in Utrecht. Wilt u ook in huis duurzaam wonen? Kies dan voor een gietvloer van G-vloeren en als u buren dat ook willen, is het mogelijk om een aantrekkelijke korting te krijgen.