Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Maserati gietvloer showroom

G-vloeren gaat naar Milaan

G-vloeren is zowel in Nederland als in het buitenland vertegenwoordigd. Wij zijn momenteel zeer actief met verschillende werkzaamheden voor een exclusief interieurproject in Milaan. Ons team van gespecialiseerde applicateurs werkt daar aan het realiseren van een zeer onderhoudsvrije vloerafwerking voor een groot kantoorgebouw annex showroom waar in de toekomst exclusieve kantoormeubels tentoongesteld worden. Ongeveer 1860 m2 hoogwaardige polyurethaan gietvloer in diverse kleuren en afwerkingniveaus alsmede een complete wandafwerking van onze spectaculaire ‘Beton Cire Wall’ product wordt daar inmiddels gerealiseerd. De keuze van onze opdrachtgever om met G-vloeren aan dit ambitieuze project te werken was het gevolg van verschillende overwegingen.

Uiteraard vormt de prijs/kwaliteitverhouding van onze producten alsmede ons enorme aanbod van afwerkingen en kleurtinten een extra stimulans voor deze opdrachtgever, maar ons aanbod bestond uit veel meer. G-vloeren beschikt over een breed opgeleid team van vakmensen die de foutloze aanleg van dit grote oppervlak PU-gietvloer kan garanderen. G-vloeren is bij uitstek de partner voor grotere projecten, wij werken altijd binnen de afgesproken oplevertermijn en zorgen voor een kwaliteitsproduct dat nog jaren meegaat. Ons uitgebreide netwerk van toeleveranciers garandeert dat wij altijd beschikken over de laatste trends op het gebied van wand- en vloerafwerkingen en onze grondstoffen relatief goedkoop kunnen inkopen.

Vloerafwerking en wandafwerking bij één partij

Naast het aanbrengen van een PU-gietvloer mogen wij voor dit project ook onze Beton Cire Wall afwerking appliceren op een enorm wandoppervlak. Dit type wandafwerking is prima inzetbaar om een zeer onderhoudsarm en trendy interieur te verkrijgen. De Beton Cire Wall van G-vloeren is in bijzonder veel kleur- en grijstinten te verkrijgen, is ook zeer goed te gebruiken voor sanitaire units en is toepasbaar op elke ondergrond. Voor dit project in Milaan werken wij samen met een locale interieurarchitect die de kleurschakeringen en -combinaties heeft bedacht.