Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Adidas kantoor gietvloer

G-vloeren x Adidas

Adidas heeft contact met G-vloeren opgenomen om een PU Professional gietvloer te laten plaatsen. De PU gietvloer is inmiddels geplaatst in het kantoor van Adidas. Hiermee is er voorzien in een vloer die aan de hoogste eisen van kwaliteit, comfort en levensduur voldoet.

Hierom profiteert Adidas van onze PU Professional gietvloer

Adidas staat bekend als sportmerk dat garant staat voor een hoge kwaliteit. Geen wonder dat er ook bij de keuze voor een nieuwe vloer hoge eisen zijn gesteld. Eisen waar G-vloeren met de PU-gietvloer gemakkelijk aan voldoet. Of zelfs de verwachtingen daarin overtreft. Het esthetische karakter is bijvoorbeeld een belangrijk aspect. Dat geldt natuurlijk eveneens voor de mate van comfort.

Zowel het loopcomfort dient van een hoog niveau te zijn als het comfort qua warmte. Ook aan deze beide eisen voldoet onze PU Professional gietvloer die wij in het kantoor van Adidas hebben geplaatst. Het naadloze karakter sluit naadloos aan op de eigentijdse en moderne uitstraling van het sportmerk. Bovendien staat de PU gietvloer van G-vloeren bekend om het gemak van het onderhoud.

PU gietvloer met elastisch en zacht oppervlak

De PU gietvloeren van G-vloeren zijn uitgevoerd met unieke eigenschappen. De basis hiervoor ligt in het kunsthars polyurethaan met zachte en elastische kenmerken. Deze eigenschappen voorzien in verschillende opzichten in het hoogste niveau van comfort. De kleurkeuze is altijd naar eigen voorkeur te realiseren. Zo heeft Adidas nu een PU gietvloer in het kantoor die uitgevoerd is in een unieke kleur. Dat het oppervlak zacht en elastisch aanvoelt, staat het sterke karakter niet in de weg.

De PU gietvloer is namelijk afgewerkt met een zeer sterke topcoating. Deze toplaag vormt de beschermende factor tegen beschadigingen. Bijvoorbeeld met het verschuiven van kantoormeubilair in het kantoor. Of het rollen met een bureaustoel over de vloer. Er is bovendien een dragende onderlaag van toepassing waar de PU gietvloer op is gegoten. Dat betekent dat er sprake is van een zeer duurzame vloer die jarenlang meegaat in het kantoor van Adidas. Bovendien is het uiterlijk van de PU Professional gietvloer ook na lange tijd nog even mooi.

Gemak van onderhoud voor Adidas

Het is in elk kantoor en natuurlijk ook in het kantoor van Adidas van belang dat het vloeronderhoud gemakkelijk is. De PU gietvloeren hebben wat dat betreft een groot voordeel. Het oppervlak is naadloos en de vloer heeft een vuilafstotende werking. De reiniging is daarom in een handomdraai gebeurd. Bovendien is groot onderhoud niet van toepassing op onze PU gietvloeren. G-vloeren en Adidas zijn in elk geval tevreden over het resultaat van de schitterende PU professional gietvloer.