Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor een appartement in Amsterdam

Gietvloer in een appartement in Amsterdam

De bewoner van een appartement in Amsterdam, waar G-vloeren een gietvloer heeft geplaatst, vindt het resultaat fantastisch. Het ziet er ook geweldig uit als je bij de oplevering voor de eerste keer de gietvloer in het appartement ziet liggen. Dan merk je dat het ruimtelijk effect bijzonder groot is en zie je een vloer die zonder naden een mooi geheel vormt. De bewoner was dan ook superblij met de prachtige gietvloer die in een fraaie kleur is uitgevoerd. De verhuizing naar het appartement in Amsterdam kon direct beginnen nadat de oplevering van de gietvloer naar tevredenheid was afgerond.

Gietvloer zorgt voor eenheid in uitstraling

De gietvloer in het appartement in Amsterdam zorgt voor een overweldigende eenheid in uitstraling. Dat is te danken aan de bewoner die ervoor gekozen heeft om de naadloze vloer in het hele appartement te laten doorlopen. De strakke uitvoering en luxueuze uitstraling vormen hierdoor een perfecte basis om een stijlvol interieur samen te stellen. Nu profiteert de eigenaar niet alleen van de warmte en comfort in de woonkamer met open keuken, maar overal in het appartement. De eenheid in uitstraling is onmiskenbaar groot en maakt de gietvloer dan ook tot een zeer populaire vloer. Het moderne karakter past goed bij het appartement en bij de wensen die de bewoner heeft ten aanzien van de inrichting.

Kenmerken van de geplaatste gietvloer

De gietvloer voor het appartement in Amsterdam is samengesteld op basis van polyurethaan. Dat betekent dat er diverse kenmerken van toepassing zijn op deze vloer. Het naadloze karakter en moderne look zijn al even benoemd. Daar is aan toe te voegen dat de gietvloer in het appartement in Amsterdam geheel waterdicht is. Dat betekent weer dat het ook een vloer is die gemakkelijk is schoon te maken en bovendien hygiënisch is. De elastische eigenschappen zorgen voor comfort en het materiaal zelf voorziet in warmte. Aangezien het hier een appartement betrof is er bij de keuze voor een vloer door de bewoner rekening gehouden met de geluiddempende werking. Onze gietvloeren zijn dan ook geschikt voor toepassing in appartementen en naar wens uit te voeren met een extra geluiddempende laag.

Strak gepland

De bewoner was eerst wat huiverig of de strakke planning van de verhuizing naar het appartement in Amsterdam wel goed zou gaan. Er moest namelijk ook nog het een en ander gebeuren, zoals het stukadoren van muren, nieuwe keuken en behangen van slaapkamers. Uiteraard hebben wij daar rekening mee gehouden door in overleg de datum van plaatsing van de gietvloer nauwkeurig te bepalen. De strakke planning is dan ook soepel verlopen en de gietvloer is op de afgesproken datum geplaatst. De bewoner heeft er dan ook goed aan gedaan om ruim van tevoren al een gietvloer op maat te laten samenstellen. Dat is ook handig voor mensen die bijvoorbeeld naar een nieuwbouwwoning verhuizen en voor uitvoerende werkzaamheden een strakke planning hebben. Het is dan bovendien fijn erop te kunnen vertrouwen dat bedrijven afspraken nakomen. G-vloeren staat wat dat betreft bekend als een betrouwbaar gietvloerbedrijf.