Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor een woning in Loosdrecht

Gietvloer in een woning te Loosdrecht

In het begin van de maand mei hebben wij een schitterend project afgerond met de realisatie van een gietvloer in een woning te Loosdrecht. Het dorp staat natuurlijk bekend om de Loosdrechtse Plassen en het is er prachtig wonen. De woonomgeving is geweldig, maar de bewoners van de woning in Loosdrecht wilden binnen ook een geweldige sfeer creëren. Dat is dan ook zeker gelukt met de keuze voor een gietvloer in meerdere ruimten van de woning.

Gietvloer op begane grond in woning in Loosdrecht

De keuze is gevallen op de plaatsing van een gietvloer op de gehele begane grond in de woning in Loosdrecht met uitzondering van het toilet. De living is voorzien van een PU gietvloer die comfort biedt, stijlvol is en modern gemak biedt. Deze gietvloer is eenzelfde uitvoering aangebracht in de aparte keuken. Het resultaat mag er zijn en de bewoners kunnen jarenlang genieten van deze vloer die zoveel voordelen te bieden heeft. Bijvoorbeeld de eenheid in sfeer en uitstraling door de gietvloer in zowel de keuken als in de living te laten aanbrengen.

Optimaal woonplezier PU gietvloer

De PU gietvloer staat bekend als een vloer die in vele opzichten in woonplezier voorziet. Te denken valt daarbij aan het fijne gevoel onder de voeten als je erop loopt. Er is namelijk sprake van een licht elastisch effect, zonder dat er een extreme vering plaatsvindt. Bovendien voelt de vloer warm aan en valt dat ook te merken tijdens het lopen op blote voeten. Het comfortniveau bevindt zich al op het hoogste niveau, maar is nog verder te vergroten door de gietvloer met vloerverwarming te combineren. Dat is dan ook gebeurd in de woning in Loosdrecht, want vloerwarming was wel een voorwaarde en daar sluit onze PU gietvloer uitstekend op aan. In het optimale woonplezier is daarmee al voorzien, maar er zijn meer redenen waarom de bewoners in Loosdrecht voor onze gietvloer hebben gekozen

Hygiënisch en slijtvast

De bewoners hebben ook voor onze gietvloer voor de woning in Loosdrecht gekozen vanwege de hygiënische en duurzame aspecten. Onze gietvloeren zijn bijvoorbeeld slijtvast en een lange levensduur is gegarandeerd. Ook dat was een wens van de bewoners die duidelijk op zoek waren naar een vloer die niet na een aantal jaar al vervangen hoeft te worden. Het hygiënische aspect speelde eveneens een rol vanwege de toepassing in de keuken. Onze gietvloeren zijn wat dat betreft uitermate hygiënisch te noemen door het naadloze karakter in combinatie met de waterdichte eigenschappen en vuilafstotende werking.

Onderhoudsvrij

Er is nog een reden waarom de keuze op een van de gietvloeren van G-vloeren is gevallen. Dat is namelijk dat onze gietvloeren onderhoudsvrij zijn. De vloer maakt zich nog net niet uit zichzelf schoon, maar veel werk is er niet voor nodig. Even stofzuigen of stofwissen is alles wat er nodig is met eventueel af en toe een natte schoonmaakbeurt. De bewoners kunnen van de gietvloer in de woning in Loosdrecht jaren plezier hebben. Wij wensen ze dan vanuit G-vloeren veel woonplezier toe met onze gietvloer.