Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Vinkeveen

Gietvloer in een woning te Vinkeveen

In december 2020 is ons applicatieteam bezig geweest een gietvloer in een woning te Vinkeveen aan te brengen. Het gezin heeft de woning eerst verbouwd met onder meer een nieuwe keuken en koos tevens voor een nieuwe vloer. Na het afronden van de verbouwing was ons team aan de beurt om de laatste hand te leggen aan de metamorfose. Het resultaat is geweldig te noemen en mede dankzij een plaatje van een gietvloer dat als kunstwerk op de grond ligt. Het interieur van de woning ziet er na de verbouwing als nieuw uit en het gezin in Vinkeveen kan jarenlang van deze vernieuwing genieten.

Gietvloer in living, keuken en hal

De woning in Vinkeveen beschikt over een riante living die doorloopt naar een open keuken. Het gezin koos ervoor om de gietvloer zowel in de living als in de open keuken en in de hal te laten aanbrengen. De hal is ook meegenomen, omdat daarmee de eerste entree naar de living al de basis voor eenheid in het interieur vormt. Er ontstaat als vanzelf een eenheid door de naadloze vormgeving van de gietvloer in de woning in Vinkeveen. Dat zorgt voor een harmonieuze sfeer in de verschillende ruimtes.

PU DUO gietvloer voor woning in Vinkeveen

Wij voorzien in verschillende soorten gietvloeren in allerlei kleuren. Het gezin in Vinkeveen heeft de keuze laten vallen op een DUO gietvloer met een aansprekende kleur. Hierdoor is er als het ware en kunstwerk met gemêleerd patroon op de grond ontstaan. Het kenmerk van een DUO gietvloer is namelijk dat twee kleurtinten voor het aanbrengen van de gietlaag worden vermengd. Er vindt echter geen complete vermenging plaats, waardoor er een unieke structuur ontstaat. Op het moment dat ons applicatieteam met het mengen bezig ging, waren de bewoners erbij aanwezig. Op die manier is er namelijk zekerheid te geven omtrent de gewenste look. Het effect is wat dat betreft geheel naar eigen inzicht te realiseren.

Waarom de keuze op een gietvloer is gevallen

Het is altijd interessant om te weten waarom de keuze op een gietvloer is gevallen en in dit geval op een DUO gietvloer. Daar waren verschillende redenen voor, waarbij het gezin diverse eisen stelde. In de eerste plaats was er een voorkeur om voor een moderne vloer te kiezen die praktisch en comfortabel is. Dat zijn onze gietvloeren in elk geval net als dat er nog meer voordelen zijn die goed aansluiten op de wensen van het gezin. Denk daarbij aan het hygiënische karakter van een oppervlak zonder naden.

Zo kwam ook het praktische gemak naar voren met betrekking tot de schoonmaak en lange levensduur. Een ander punt wat het gezin nog belangrijk vindt, is dat er sprake is van een duurzame vloer. Onze gietvloeren komen op een duurzame wijze tot stand en ook daaraan is dus tegemoetgekomen. Zo was er ook nog een wens met betrekking tot het onderhoud. Voorheen had het gezin een houten vloer gehad en die vergt natuurlijk periodiek onderhoud. Bij onze gietvloeren is het alleen maar nodig om na een groot aantal jaren eens de toplaag te vernieuwen.